Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 3 februarie 2023. Augsburg – Leverkusen, meciul de goluri multe

Cota 2 AZI 3 februarie 2023. Augsburg – Leverkusen, meciul de goluri multe

Pariuri sportive

Comentarii

Augsburg – Bayer Leverkusen este partida care deschide etapa a 19-a din Bundesliga. Ultimele confruntări directe, cât şi prestaţiile din ultimele partide jucate ajută în oferirea unui pronostic pe goluri. Jocul începe la ora 21:30, ora României.

Augsburg nu a intrat cu bine în noul an, reuşind să câştige doar trei puncte în cele trei meciuri jucate. Thrillerul cu Borussia Dortmund (4-3), cât şi înfrângerea din ultima etapă cu Freiburg (3-1) au adus-o pe formaţia gazdă pe locul 14 în Bundesliga, la doar două puncte de locul de baraj. Singurul meci reuşit pentru Augsburg a fost cel de acum două runde, cu Borussia Monchengladbach, încheiat 1-0.

Cota 2 AZI 3 februarie 2023

Bonus fără depunere la Maxbet pentru clienţii noi pasionaţi de jocuri video. Bayer Leverkusen a fost învinsă de Borussia Dortmund în etapa precedentă, scor 0-2, iar seria de cinci victorii consecutive în campionat a ajuns la final. Leverkusen, cu ajutorul punctelor obţinute în etapele precedente, a intrat în lupta pentru locurile de cupe europene, iar un nou succes la Augsburg ar fi încă un pas în faţă.

În afara de importanţa punctelor, confruntarea dintre Augsburg şi Bayer Leverkusen aduce pe teren două dintre cele mai spectaculoase formaţii din campionatul Germaniei. Atât în meciurile directe din ultimii ani, cât şi cele din acest sezon de Bundesliga au produs un fotbal de calitate şi au delectat fanii cu multe goluri. Ultimele opt meciuri directe dintre Augsburg şi Leverkusen au avut cel puţin două goluri marcate, iar în ultimele cinci confruntări le-am văzut pe ambele grupări pe tabela de marcaj. Vom paria Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri, un pronostic cu o cotă de 1.95, care are şanse mari de reuşită din mai multe motive: Leverkusen a marcat de 30 de ori în acest sezon de Bundesliga şi a încasat 30 de goluri, iar Mainz a primit 33 şi a marcat de 23 de ori, media de goluri per meci sărind de două reuşite. Pariul este excelent de jucat pe un bilet single sau cu mai multe evenimente.

PRONOSTIC: Augsburg – Leverkusen – Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri @ 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare