Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 3 iulie 2023. Goluri din Suedia

Cota 2 AZI 3 iulie 2023. Goluri din Suedia

Pariuri sportive

Comentarii

Pariul Cota 2 de luni, 3 iulie, este propus din campionatul Suediei, de partida dintre Elfsborg şi Hammarby, duel care contează pentru etapa a 13-a. Jocul este programat la ora 20:00, ora României.

Cota 2 AZI 3 iulie 2023

Rotiri gratuite la Mozzart Bet dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Elfsborg se află pe locul secund în campionatul Suediei, cu 29 de puncte acumulate pe parcursul a 12 etape disputate (V9, E2, Î1). Înainte de jucarea etapei a 13-a, Elfsborg are de recuperat avansul de două puncte al liderului Malmo (31 de puncte), iar cifrele din etapele precedente dau încredere pentru viitor. În afară de eşecul din etapa inaugurală, cel contra lui Hacken (0-2), Elfsborg a mai remizat în două partide, iar celelalte au adus victorii, care o propulsează în lupta pentru titlu.

Oaspeţii nu au cel mai strălucit început de sezon, cele 16 puncte acumulate până acum lăsând echipa departe de locurile frunateşe, în prezent ocupând locul 9. Hammarby a câştigat numai patru jocuri, cel mai recent în etapa precedentă, în faţa lui Brommapojkarna, scor 2-1. Echipa din Stockholm nu mai reuşise să câştige de patru etape, iar victoria recentă a îndepărtat-o de zona retrogradării.

Cota 2 AZI 3 iulie 2023

Andrei Dumitru îţi propune o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Elfsborg şi Hammarby şi-au împărţit victoriile în sezonul precedent, ambele echipe reuşind să se impună pe teren propriu. Hammarby a triumfat şi în semifinalele Cupei Suediei, scor 1-0, însă a pierdut finala cu Malmo, tot cu 1-0. Elfsborg a arătat mult mai bine decât oaspeţii în startul de sezon şi au toate şansele să bifeze a zecea victorie în doar 13 etape. Pariem „1 & Peste 2.5 goluri”, pronostic pentru care ne este oferită cota 2.25, una excelentă, deoarece Elfsborg are unul dintre cele mai bune atacuri din Allsvenskan, cu 28 de goluri marcate, iar Hammarby una dintre apărările fragile, cu 21 de goluri încasate.               

 

PRONOSTIC: Elfsborg – Hammarby – 1 & Peste 2.5 goluri @ 2.25

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare