Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 30 ianuarie 2023. CFR, deplasare de rutină la Voluntari

Cota 2 AZI 30 ianuarie 2023. CFR, deplasare de rutină la Voluntari

Biletul zilei

Comentarii

Campioana României şi principala favorită la un nou titlu, CFR Cluj se va deplasa la FC Voluntari pentru o confruntare care pare la îndemâna sa. Clujenii vin după o victorie de moral contra Farului, iar forma precară a adversarei dă încredere ardelenilor că vor obţine trei puncte cu uşurinţă. Jocul începe la ora 20:00, ora României.

FC Voluntari s-a îndepărtat şi mai mult de zona play-off după eşecul din etapa anterioară împotriva lui 'U' Cluj, scor 2-1, fiind cel de-a treia partidă consecutivă din campionat fără victorie pentru ilfoveni. Este evident că formaţia din Voluntari nu are loc în primele şase, deoarece echipe precum Sepsi Sfântu Gheorghe sau Universitatea Craiova, cu echipe mult mai valoroase, au ocupat locurile şase şi cinci.

Cota 2 AZI 30 ianuarie 2023

Rotiri Gratuite fără depunere la Betano pe site-ul lui Andrei Dumitru. CFR Cluj a obţinut o victorie esenţială în lupta pentru titlu şi o victorie de moral mai ales, care o readuce pe campioană pe fotoliul de lider după o perioadă îndelungată. CFR a arătat foarte bine în deplasarea de la Constanţa, câştigată fără dubii, 0-3,  după o evoluţie colectivă de remarcat, care nu a lăsat oportunităţi adversarei şi a închis partida pentru a nu avea emoţii. CFR are o misiune importantă până la încheierea sezonului regulat: finalizarea acestuia pe primul loc, iar un prim pas este cel de la Voluntari, unde va ataca victoria.

FC Voluntari – CFR Cluj este o partidă extrem de importantă pentru gazde, deoarece, în cazul unui nou eşec, şansele la play-off scad dramatic. CFR Cluj, la rândul său, are nevoie de o nouă victorie pentru a menţine distanţa faţă de Farul. Prestaţia din ultima etapă ne face să credem că CFR va avea o misiune relativ uşoară contra grupării din Voluntari, care nu a arătat deloc bine în deplasarea de la Cluj. CFR a strâns 23 de puncte în deplasările acestui sezon, fiind cea mai bună echipă din campionat pe teren străin, o statistică care ne facilitatează pariul pe victoria echipei pregătite de Dan Petrescu, pentru o cotă generoasă de 2.00

PRONOSTIC: FC Voluntari – CFR Cluj – 2 @ 2.00

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare