Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 31 ianuarie 2023. Inter – Atalanta, meciuri la extreme

Cota 2 AZI 31 ianuarie 2023. Inter – Atalanta, meciuri la extreme

Pariuri sportive

Comentarii

Un adevărat derby ne aşteaptă în sferturile de finală ale Coppei Italia, Inter şi Atalanta urmând să se dueleze pentru un loc în „careul de aşi” ai competiţiei. Confruntările dintre Inter şi Atalanta au fost fie cu multe goluri, fie cu puţine goluri şi ocazii, însă forma din ultimele partide ale celor două echipe ne dă încredere că vom avea parte de un joc pe măsură.

Inter a câştigat acum o săptămână Super Cupa Italiei, în detrimentul rivalei din oraş, AC Milan, scor 0-3. În runda anterioară a Cupei Italiei a trecut de Parma, abia după finalul celor 120 de minute, partida încheindu-se 1-1 în timp regulamentar. În Serie A „nerazzurri” au urcat până pe locul secund după victoria chinuită din deplasarea de la Cremonese, 1-2, o partidă în care au fost conduşi de gazde. Inter nu a arătat deloc bine în confruntarea pierdută pe teren propriu de acum două etape contra lui Empoli, meci încheiat 0-1.

Cota 2 AZI 31 ianuarie 2023

Rotiri gratuite disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. Atalanta a intrat în noul an cu prestaţii excelente, fiind cea mai constantă şi bună formă de la startul acestei stagiuni. Bergamascii au strâns trei victorii şi două egaluri în campionat, plus o calificare fără emoţii în sferturile de finală ale Coppa Italia, după ce au trecut de Spezia, scor 5-2. Atalanta, cunoscută în sezoanele anterioare drept o specialistă în înscrierea goluri multe şi spectuloase, în prima parte a sezonului nu reuşise mari performanţe, însă ultimele etape au arătat că oaspeţii de azi şi-au redescoperit apetitul ofensiv de altădată.

Inter nu a arătat ca o echipă convingătoare în ultimele două etape de Serie A, iar partida contra Milanului a fost câştigată fără probleme deoarece campioana nu are o formă tocmai bună. Atalanta a arătat foarte bine în meciul cu Juventus, terminat 3-3, cât şi contra celorlalte adversare, contra cărora a jucat un fotbal total. Inter are de ce să se teamă, pentru că problemele defensive au fost de tot felul la echipa din Milano, iar vestea transferului lui Milan Škriniar, stâlpul defensivei lui Inter în ultimele sezoane, la PSG, poate demoraliza şi mai mult echipa. Mergem pe o evoluţie bună din partea Atalantei şi pariem X2, un pronostic realizabil, pentru că Atalanta va reuşi, cel mai probabil, să nu piardă în decursul timpului regulamentar.

PRONOSTIC: Inter – Atalanta – X2 @ 1.98

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare