Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 31 iulie 2023. Pariul care-ţi bagă banii în casă

Cota 2 AZI 31 iulie 2023. Pariul care-ţi bagă banii în casă

Pariuri sportive

Comentarii

Dinamo Bucureşti – Sepsi Sfântu Gheorghe este partida care oferă pariul cota 2 de luni, 31 iulie. Eveniment din cadrul etapei a 3-a din Superliga, partida dintre Dinamo şi Sepsi este extrem de importantă pentru gazde, care au nevoie mare de puncte, mai ales că au pierdut primele două jocuri din noul sezon. Lovitura de start va avea loc la ora 21:30.

Cota 2 AZI 31 iulie 2023

Rotiri gratuite la Superbet pe toată durata lunii Iulie dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Dinamo a revenit în prima divizie cu mare încredere, însă rezultatele obţinute nu sunt cele dorite. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a pierdut în primele două etape, în jocul cu Universitatea Craiova de acasă, scor 0-2, şi în deplasarea cu FCSB, scor 2-1. Dinamo a arătat voinţă, dar diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul în partidele menţionate anterior, în care adversarele au avut loturile compuse din jucători cu o experienţă mai mare.

Sepsi Sfântu Gheorghe este una dintre echipele de top ale României, cu realizări în toate competiţiile. Covăsnenii au câştigat Supercupa României în primul joc oficial al sezonului, după ce s-au impus cu 1-0 în faţa campioanei Farul, iar în campionat au acumulat patru puncte din cele şase puse în joc. Echipa condusă de Liviu Ciobotariu a remizat în prima etapă, 0-0 pe Giuleşti cu Rapid, iar în runda precedentă a câştigat toate punctele puse în joc, în faţa lui FC U Craiova 1948 (1-0). Mai mult, Sepsi a făcut un pas important către turul al treilea al preliminariilor Conference League, după victoria 0-2 în deplasarea din Bulgaria, în jocul cu CSKA Sofia.

Cota 2 AZI 31 iulie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte ponturi pe siteul său. Dinamo are o presiune imensă pe umeri, iar rezultatul din partida cu Sepsi este important. Un scor pozitiv pentru tabăra gazdelor la finalul partidei cu Sepsi ar linişti apele în jurul echipei din Bucureşti, iar presiunea ar deveni mai mică. Istoria lui Dinamo este o mare povară pe echipa lui Ovidiu Burcă, care are nevoie de timp pentru a se adapta rigorilor din prima divizie, iar în cadrul etapelor de la începutul sezonului nu a avut adversare deloc uşoare. Sepsi are de partea sa forma, iar Dinamo va avea sprijinul suporterilor. Într-un astfel de meci, aportul fanilor va conta enorm în desfăşurarea partidei, însă Sepsi este mare favorită. Vom miza pe victoria oaspeţilor, iar cota oferită pentru succesul lor în deplasarea de la Bucureşti este pe măsura, 2.12.   

PRONOSTIC: Dinamo Bucureşti – Sepsi 2 @ 2.12 

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare