Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 4 august 2023. Tun financiar în Bănie

Cota 2 AZI 4 august 2023. Tun financiar în Bănie

Pariuri sportive

Comentarii

Pariul Cota 2 de vineri, 4 august, este adus de duelul dintre Universitatea Craiova şi FC Hermannstadt, eveniment din cadrul etapei a 4-a din Superliga. Partida va lua start la ora 21:30.

Cota 2 AZI 4 august 2023

Bonusuri fără depunere la Superbet pe toată durata lunii August prin site-ul lui Andrei Dumitru. Schimbarea bruscă de antrenor de la Universitatea Craiova nu a adus impulsul dorit, oltenii reuşind să obţină numai un punct din deplasarea de la CFR Cluj, după ce partida din Gruia s-a încheiat cu scorul 1-1. Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că nu poate produce minuni în numai câteva zile, iar acest detaliu l-am putut observa şi în jocul cu CFR. Craiovenii au fost lipsiţi de inspiraţie, precum şi de devotament, singurele momente în care „leii” au contat pe teren fiind sprinturile lui Mitriţă, care este şi motorul echipei.     

FC Hermannstadt are un început de sezon excelent, gruparea din Sibiu reuşind să obţină 6 puncte după primele 3 jocuri de Superliga. Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu s-a redresat rapid după eşecul din prima etapă cu Farul Constanţa (1-0), iar victoriile din deplasarea de la Poli Iaşi (1-3), precum şi cea din etapa precedentă, cu UTA Arad, scor 2-1, o propulsează pe formaţia oaspete până pe locul 5, deasupra unor formaţii care au investit sume mult mai mari în transferuri în această vară, precum Rapid Bucureşti sau rivala de astăzi, Universitatea Craiova.               

Cota 2 AZI 4 august 2023

Andrei Dumitru îţi propune biletul zilei de vineri pe site-ul său. Gazdele au o presiune enormă pe umeri înaintea partidei cu FC Hermannstadt, deoarece un nou rezultat negativ ar aduce şi mai multe critici la adresa echipei pregătite de Laurenţiu Reghecampf. Chiar dacă sunt neînvinşi până acum, oltenii au o ambiţie mare, aceea de a cuceri titlul, care lipseşte de foarte mult timp, iar pe măsură ce un sezon trece presiunea devine şi mai mare. Hermannstadt a prestat un fotbal ofensiv, pe care l-am urmărit cu mare plăcere, iar Craiova va trebui să îşi impună stilul de joc pentru a putea să obţină cele trei puncte. Astfel, alegem pariul „Peste 2.5 goluri” pentru acest duel, care are o cotă extrem de generoasă, 2.42, deşi ambele echipe nu se feresc de atac.  

PRONOSTIC: Universitatea Craiova – FC Hermannstadt – Peste 2.5 goluri @ 2.42

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare