Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 4 februarie 2023. Burnley aduce surpriza zilei

Cota 2 AZI 4 februarie 2023. Burnley aduce surpriza zilei

Pariuri sportive

Comentarii

Norwich – Burnley este una dintre partidele de urmărit din cadrul rundei a 30-a din Championship, deoarece aduce pe teren două dintre echipele retrogradate la finalul sezonului precedent din Premier League. Jocul începe la ora 14:30, ora României.

Norwich nu mai are evoluţiile din ultimele stagiuni de Championship şi nu este printre favoritele la promovare. „Canarii” se află abia pe locul şapte, cu 42 de puncte strânse în 28 de jocuri. Campionatul este destul strâns, iar acest lucru avantajează lupta la promovare, iar Norwich este la numai trei puncte de podium, lucru care nu omoară speranţele echipei de pe Carrow Road, care a câştigat ultimele două meciuri de campionat, contra celor de la Preston (0-4) şi a celor de la Coventry (2-4).

Cota 2 AZI 4 februarie 2023

Rotiri gratuite la Superbet prin site-ul lui Andrei Dumitru. Burnley are un ritm greu de atins şi este formaţia cu cele mai mari şanse la promovarea în Premier League la finalul acestui sezon. Echipa pregătită de Vicent Kompany este lider autoritar în a doua divizie din Anglia, cu 62 de puncte strânse până acum şi o distanţă de cinci puncte faţă de urmăritoarea Sheffield United. Burnley a pierdut doar de două ori în acest sezon de Championship şi a remizat în alte opt partide, iar cele 18 victorii strânse o declară drept cea mai bună grupare din a doua ligă engleză.

Norwich nu trebuie să piardă azi, doarece poate cădea în clasament, iar Burnley nu trebuie să piardă pentru a nu lăsa şansa de a se apropia celor de la Shieffield. Miza este importantă pentru ambele echipe, ca fiecare meci din acest campionat, unul extrem de disputat şi important, însă orgoliul este mare, deoarece ambele echipe au retrogradat şi au ca obiectiv revenirea pe prima scenă a fotbalului englez. Norwich nu străluceşte pe teren propriu şi acest lucru se poate observa în statisticile de până acum, deoarece gazdele de astăzi au strâns doar 19 puncte în 14 jocuri (V5, E4, Î5), cifre care dau încredere oaspeţilor că pot obţine trei puncte imense. Vom miza pe un succes al lui Burnley, echipa mai sigură pe ea, mai valoroasă şi cu un statut mai bun decât Norwich.

PRONOSTIC: Norwich – Burnley – 2 @ 2.85

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare