Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 4 noiembrie 2023. Der Klassiker îţi aduce banii

Cota 2 AZI 4 noiembrie 2023. Der Klassiker îţi aduce banii

Pariuri sportive

Comentarii

Borussia Dortmund – Bayern Munchen este confruntarea etapei în Bundesliga, precum şi una dintre partidele de top pe care campionatele de top ale Europei le propune microbiştilor pentru acest week-end. Der Klassiker, aşa cum este intitulat derby-ul dintre Dortmund şi Bayern, aduce Cota 2 de sâmbătă. Ora de start a partidei este 19:30, ora României.

Cota 2 AZI 4 noiembrie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet pentru toţi clienţii noi care accesează site-ul lui Andrei Dumitru în luna Noiembrie. Borussia Dortmund este neînvinsă în nouă din ultimele 10 partide oficiale, creşterea de formă aducând-o pe formaţia gazdă pe locul al patrulea în Bundesliga, unde are 21 de puncte strânse după primele nouă etape, în optimile Cupei Germaniei, după ce a trecut de Hoffenheim, dar şi pe locul al doilea în grupa de Liga Campionilor din care face parte. Dortmund a avut parte de o deplasare grea în etapa precedentă, pe terenul lui Eintracht Frankfurt, cu care a remizat, scor 3-3. Duelul dintre Frankfurt şi Dortmund a oferit în detaliu ceea ce Bundesliga promovează, un fotbal spectaculos, pe contre şi cu multe goluri. 

Deşi nu a mai pierdut de la duelul din Supercupă, Bayern a reuşit să producă cea mai mare surpriză din ultimii ani, după ce a fost înfrântă de Saarbrucken în Cupa Germaniei, o echipă ce se luptă pentru evitarea retrogradării în eşalonul al treilea din Germania. Bavarezii sunt neînvinşi în Bundesliga, au 23 de puncte, însă se află la două puncte de liderul Bayer Leverkusen. Cu biletele pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor aproape garantate, Bayern are oportunitatea de a se concentra mai mult pe campionat în perioada următoare, deoarece are parte de o luptă aprigă în sezonul curent. 

Cota 2 AZI 4 noiembrie 2023

Vezi alte pronosticuri pe site-ul lui Andrei Dumitru. Marea ambiţie a Borussiei Dortmund este câştigarea titlului, care pare tot mai departe. Dortmund a câştigat ultimul meci contra lui Bayern abia în 2019, atunci când s-a impus în Supercupă. De atunci, Bayern a câştigat nouă meciuri, o cifră grea pentru gruparea gazdă. Deşi arată mult mai constantă în stagiunea actuală, Borussia Dortmund are nevoie de o performanţă excelentă pentru a putea trece de Bayern, o adevărată putere a fotbalului mondial. Golurile nu au lipsit niciodată în duelurile dintre Borussia şi Bayern, aşa că vom paria „Ambele echipe marchează & Peste 3.5 goluri”, pronostic ce a fost bifat la ultimele opt meciuri directe.

PRONOSTIC: Borussia Dortmund – Bayern Munchen – Ambele echipe marchează & Peste 3.5 goluri @ 1.95     

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare