Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 5 iulie 2023. Spania şi Ucraina luptă pentru finală

Cota 2 AZI 5 iulie 2023. Spania şi Ucraina luptă pentru finală

Pariuri sportive

Comentarii

Spania U21 – Ucraina U21 este partida care propune pariul Cota 2 de miercuri. Semifinală în cadrul Campionatului European de tineret, Spania şi Ucraina se vor duela pentru a doua oară la turneul final, după ce au participat în aceeaşi grupă. Jocul este programat la ora 22:00.

Cota 2 AZI 5 iulie 2023

Rotiri gratuite la Betano dacă îţi faci cont prin Andrei Dumitru în luna Iulie. Naţionala Spaniei a trecut de faza grupelor în calitate de lider, iar duelul contra selecţionatei Elveţiei a fost mult mai dificil decât s-a anunţat. Ibericii au avut nevoie de două reprize de prelungiri pentru a se putea impune în faţa Elveţiei, după 1-1 în timpul regulamentar. Nu putem spune că Spania nu a reuşit să îşi practice jocul de posesie, însă numărul mare de ocazii nu a adus goluri în dreptul echipei spaniole.

Ucraina continuă seria surprizelor, iar victoria contra Franţei, scor 1-3, este una dintre cele mai mari de la turneul final. Cotată cu şanse minime la calificarea în semifinale, naţionala Ucrainei a putut să îşi practice jocul ofensiv cu brio, iar un mare plus a fost adus de talentatul fotbalist al lui Chelsea, Mykhailo Mudryk, care a obţinut un penalty în minutul 32' şi a pasat decisiv la golul marcat de Sudakov în minutul 44'.

Cota 2 AZI 5 iulie 2023

Biletul Zilei este disponibil de asemenea pe site-ul lui Andrei Dumitru. Spania şi Ucraina, aşa cum am zis, au jucat şi în faza grupelor, iar spectacolul a fost aparte. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, iar ambele echipe au mers cu acelaşi număr de puncte, 7, către optimi. Miza este mare pentru Spania, care a început competiţia pe lista favoritelor, iar Ucraina, o naţională care nu şi-a propus câştigarea turneului, poate reuşi o performanţă unică. Astfel, partida are potenţialul de a aduce cel puţin la fel de multe goluri şi entuziasm precum duelul din grupe. Pariul propus pentru partida Spania U21 – Ucraina U21, ce va aduce o finalistă a Campionatului European de tineret, este „Ambele echipe marchează şi Peste 2.5 goluri”, pentru care se oferă cota 2.32.                

 

PRONOSTIC: Spania U21 – Ucraina U21 – GG3+ @ 2.32                          

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare