Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 6 februarie 2023. Farul este în formă maximă înaintea partidei cu Universitatea Craiova

Cota 2 AZI 6 februarie 2023. Farul este în formă maximă înaintea partidei cu Universitatea Craiova

Pariuri sportive

Comentarii

Farul Constanţa – Universitatea Craiova este una dintre partidele propuse de SuperLiga în cadrul rundei a 24-a, un derby pentru play-off, dar şi pentru titlu, deoarece ambele echipe se află în top cinci în campionat. Jocul începe la ora 20:00, ora României.

Farul Constanţa a obţinut o victorie de generic în deplasarea de la Bucureşti, trecând de FCSB cu 2-3, după un meci nebun. Au fost conduşi de două ori, însă au revenit de fiecare dată, plus spectacolul oferit, aceasta poate fi descrierea partidei dintre FCSB şi Farul, la finalul căreia elevii lui Gică Hagi au triumfat. Victoria „marinarilor” a fost cu atât mai importantă, deoarece cursa pentru campionat este strânsă. În plus, Farul a reuşit prima sa victorie după trei etape de „secetă”, în care pierduse cu Hermannstadt (4-0) şi CFR Cluj (3-0), şi a remizat la FC Voluntari (1-1).

Cota 2 AZI 6 februarie 2023 

Bonus fără depunere la Maxbet pentru pasionaţii de eSports. Universitatea Craiova a început noul an cu un joc oscilant, iar acest lucru se poate observa în primele două meciuri. Înfrângerea de la FC Botoşani, meci încheiat 1-0, şi victoria de acasă cu FC Hermannstadt (2-0) sunt două partide total diferite, în care oltenii au avut o atitutidine diferită. Obiectivul pentru partidele rămase din sezonul regulat este să se strângă cât mai multe puncte, iar în play-off să se poată face diferenţa. Totuşi, oltenii nu reuşesc să se impună în faţa echipelor mai slab cotate şi să facă diferenţa.

Urmează un meci interesant, în care punctele primează. Universitatea Craiova a câştigat partide tur, scor 4-3, iar Farul speră să menţină ritmul şi să se ţină după CFR. În acelaşi timp, craiovenii vor să rămână aproape de podium şi să lege victoriile. Sunt tensiuni în jurul ambelor echipe, însă echipa mai bună, cel puţin la ora actuală, este Farul. Cota pentru victoria constănţenilor este mare, 2.75, dar merită încercată, deoarece Universitatea nu a scos foarte multe puncte din deplasările din acest campionat, a câştigat patru meciuri, a remizat în trei şi a pierdut alte patru partide. 

PRONOSTIC: Farul Constanţa – Universitatea Craiova – 1 @ 2.75

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare