Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 6 ianuarie 2023. United, pe val înaintea confruntării cu Everton

Cota 2 AZI 6 ianuarie 2023. United, pe val înaintea confruntării cu Everton

Pariuri sportive

Comentarii

Manchester United îşi doreşte să continue seria victoriilor şi după partida cu Everton din FA Cup. Everton vine pe Old Trafford într-un moment delicat pentru gruparea condusă de Frank Lampard, care are un singur meci câştigat în ultimele 11 partide oficiale. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Manchester United poate ajunge la cel de-al zecelea meci consecutiv fără eşec pe teren propriu, o performanţă notabilă pentru gruparea de pe Old Trafford, care pare să-şi fi găsit forma ideală în ultimele meciuri. United a câştigat cele patru partide de la revenirea din pauză fără să încaseze vreun gol, o altă statistică importantă pentru echipa pregătită de Erik ten Hag, care şi-a consolidat locul patru în campionat după succesul cu Bournemouth, scor 3-0.

Cota 2 AZI 6 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet găseşti pe site-ul lui Andrei Dumitru. Everton nu a scăpat de problemele din sezonul trecut, iar acum se confruntă cu o perioadă dificilă în campionat. „Caramelele” se află pe locul 16, au 15 puncte strânse în 18 meciuri disputate, iar postul lui Frank Lampard este incert. Everton are doar trei victorii în Premier League în acest sezon, şi Everton nu arată deloc bine după revenire. În ciuda egalului cu Manchester City (1-1), gruparea de pe Goodison Park a pierdut la scor meciul cu Brighton de pe teren propriu din ultima etapă, scor 1-4, iar acum se află la un singur punct de primul loc retrogradabil.

Este cert că oaspeţilor nu le va sta gândul la meciul de azi din FA Cup, deoarece trebuie să câştige partide în campionat, iar drumul lui United către şaisprezecimi este, în mare parte, asigurat. Pentru United calificarea în a patra rundă a FA Cup ar egala performanţa din sezonul anterior, deoarece au fost eliminaţi de cei de la Middlesbrough după penalty-uri, în timp ce Everton a ajuns până în sferturi. Totuşi, nu vom alege un pronostic pe o câştigătoare, ci pe un marcator. Marcus Rashford este în formă maximă, a marcat în ultimele patru partide oficiale ale gazdelor şi are şanse mari să o facă şi diseară. Cota pentru ca Rashford să înscrie în orice moment al jocului este 2.25 şi merită pariată. 

PRONOSTIC: Manchester United – Everton – Marcus Rashford marchează oricând @ 2.25

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare