Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 7 februarie 2023. Juventus este la ananghie. Singura soluţie: cât mai multe puncte câştigate

Cota 2 AZI 7 februarie 2023. Juventus este la ananghie. Singura soluţie: cât mai multe puncte câştigate

Pariuri sportive

Comentarii

Partida de Cota 2 de azi este cea dintre Salernitana şi Juventus, un meci între două echipe vecine de clasament şi aflate în zona retrogradării din Serie A. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Salernitana este într-o situaţie mult mai bună faţă de stagiunea anterioară, iar acum se află pe locul 16 la jumătatea sezonului, cu 21 de puncte şi şanse mult mai mari de a rămâne şi în sezonul viitor în Serie A. Gruparea din Salerno a obţinut trei puncte imense în deplasare de la Lecce din ultima etapă, formaţie aflată în aceeaşi zonă a clasamentului, partida încheindu-se 1-2. Schimbările produse la Salernitanafaţă de anul precedent sunt faptul că echipa nu mai pierde atât de des (în prezent are doar nouă eşecuri în Serie A) şi nu mai este o pradă uşoară pentru adversare.

Cota 2 AZI 7 februarie 2023

Rotiri gratuite la Betano pentru clienţii noi dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Juventus a ajuns într-o situaţie disperată, a căzut total în clasament, iar rezultatele sunt afectate de problemele din interiorul clubului. Torinezii au pierdut în ultimele trei etape de campionat, fiind înfrânţi de Napoli (5-1) şi Monza (0-2) şi au remizat la trei cu Atalanta. Singura bilă albă pentru Juventus din ultima lună vine din Cupa Italiei, unde a câştigat meciul din sferturi cu Lazio, scor 1-0.

Salernitana o primeşte pe Juventus pe teren propriu şi o să încerce să profite de moralul scăzut din preajma echipei antrenate de Max Allegri, care are o misiune extrem de dificilă, aceea de a ţine vestiarul în frâu şi să îşi motiveze jucătorii să meargă la victorie, neştiind care va fi viitorul echipei. Partida de la Torino s-a încheiat la egalitate, 2-2, iar Juventus are de luat o revanşă şi are nevoie de cele trei puncte, pentru a se îndepărta de zona periculoasă. Pariem 2 & Sub 3.5 goluri, un pronostic care are cota 2.15, şi vom merge pe mâna oaspeţilor, care au avut o prestaţie solidă contra lui Lazio şi nu au primit gol.

PRONOSTIC: Salernitana – Juventus – 2 & Sub 3.5 goluri @ 2.15

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare