Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 7 ianuarie 2023. Goluri în duelul Fiorentina – Sassuolo

Cota 2 AZI 7 ianuarie 2023. Goluri în duelul Fiorentina – Sassuolo

Pariuri sportive

Comentarii

Fiorentina – Sassuolo este un meci care poate produce mult astăzi. Avem un pariu cu mare potenţial, deoarece ambele echipe au ratat victoria în etapa anterioară, contra unor formaţii mult mai slab cotate, aşa că astăzi este momentul revanşei. Jocul începe la ora 16:00, ora României.

Fiorentina a revenit cu o mare nereuşită în Serie A. Gazdele de azi au ratat trei puncte importante în meciul cu Monza din etapa anterioară, o partidă pe care au condus-o aproximativ 40 de minute cu 1-0, însă nereuşitele pe plan ofensiv au oferit oportunitatea celor de la Monza să egaleze şi să păstreze scorul intact în deplasarea de la Fiorentina. Formaţia viola este şi mai departe de locurile de cupe europene, la 10 puncte de AS Roma, care se află pe şase.

Cota 2 AZI 7 ianuarie 2023

Bonusuri fără depunere şi rotiri gratuite sunt disponibile dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Sassuolo a pierdut trei puncte importante în partida de pe teren propriu cu Sampdoria, înainte de care era cotată cu prima şansă. În loc să scape din zona din fundul clasamentului, Sassuolo a picat pe 16 la finalul etapei anterioare, iar acum trebuie să aibă grijă la următoarele rezultate, deoarece pot conta în cursa pentru evitarea retrogradării. Evoluţiile din ultimele patru etape, cele jucate până să înceapă Cupa Mondială, au fost extrem de slabe, Sassuolo reuşind să obţină un singur punct, scuza notabilă fiind că două din acele meciuri au fost cu Napoli şi AS Roma, care erau favorite oricum. Pauza nu a priit echipei oaspete, care a călcat strâmb cu Sampdoria, iar acum are nevoie de un rezultat bun în deplasarea de azi.

Meciurile directe între Fiorentina şi Sassuolo au fost demne de urmărit şi au produs un spectacol inedit. Golurile nu au lipsit şi este un motiv de bucurie pentru noi, deoarece vom propune un pronostic pe goluri astăzi. Ultimele şase partide directe dintre cele două le-au regăsit pe ambele echipe cel puţin o dată pe tabela de marcaj, iar şapte din ultimele 10 partide directe au avut cel puţin trei goluri marcate. Cert este că vom avea goluri în acest meci, pentru că atât Fiorentina, cât şi Sassuolo sunt două echipe care marchează, dar şi încasează goluri. În plus, un alt argument care ne facilitează pariul este media de goluri a meciurilor din acest sezon de Serie A a celor două echipe, care sare cu lejeritate de două goluri pe meci. Pariem Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri, un pronostic cu o cotă generoasă, de 2.10.

PRONOSTIC: Fiorentina – Sassuolo – Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri @ 2.10

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare