Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 8 ianuarie 2023. „Les Unionistes”, încă o victorie de rutină în deplasarea de la Anderlecht?

Cota 2 AZI 8 ianuarie 2023. „Les Unionistes”, încă o victorie de rutină în deplasarea de la Anderlecht?

Pariuri sportive

Comentarii

Anderlecht are parte de un sezon catastrofal, iar runda a 19-a vine cu o partidă extrem de grea pentru gruparea din Bruxelles, care va primi vizita celor de la Royale Union SG. Jocul începe la ora 19:30, ora României.

Anderlecht încearcă să revină în zona cupelor europene în Juliper Pro League, iar obiectivul cel mai rezonabil pentru gruparea din capitala Belgiei este zona locurilor 5-8, de care este şi cel mai aproape. Gazdele de diseară au reuşit o victorie importantă în deplasarea de la Charleroi, scor 0-1, un rezultat care păstrează distanţa faţă urmăritoare, dar a şi a apropiat-o pe Anderlecht de primele poziţii, deoarece, paradoxal, echipele în intervalul locurilor 3-9 au făcut egal toate!

Cota 2 AZI 8 ianuarie 2023

Bonusuri fără depunere şi rotiri gratuite pot fi descoperite dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Royale Union este din nou o candidată serioasă la titlu în Belgia. Se pare că revenirea pe prima scenă a fotbalului din Belgia a fost excelentă pentru oaspeţi, deoarece din revelaţie au devenit o echipă de luat în serios. Rezultatele vorbesc, cei de la Royale Union au cifre foarte bune în cele 18 etape: 12 victorii, trei egaluri şi doar trei eşecuri. Succesul din etapa anterioară cu Oostende (3-0) a apropiat-o de liderul Genk cu trei puncte.

Etapele înainte de startul celor două play-offuri pentru cupele europene în Belgia sunt decisive, iar multe echipe au şanse la aceste două grupe. Lui Anderlecht îi va fi imposibil să ajungă până pe patru, în ciuda faptului că este doar partida cu numărul 19 din cele 31 ale sezonului regulat, asta pentru că rezultatele slabe din prima parte a sezonului o trag în jos. Astfel, Anderlecht trage pentru grupa de Conference League. Royale Union este mare favorită la victorie, în ciuda cotelor mari oferite de casele de pariuri.

Statisticile sunt de partea unui pronostic în favoarea echipei aflate pe locul secund în Juliper Pro League. Royale Union a câştigat toate partidele contra lui Anderlecht de la revenirea în prima ligă, este una dintre cele mai bune echipe din ligă în deplasare (V6, E1, Î2), în timp ce Anderlecht a terminat doar patru din cele nouă meciuri de pe teren propriu neînvinsă. Vom paria pe victoria oaspeţilor, şi ne vom alege cu o cotă foarte bună, de 2.55.

PRONOSTIC: Anderlecht – Royale Union SG – 2 @ 2.55

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare