Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 9 ianuarie 2023. Atalanta, deplasare de totul sau nimic la Bologna

Cota 2 AZI 9 ianuarie 2023. Atalanta, deplasare de totul sau nimic la Bologna

Pariuri sportive

Comentarii

Bologna – Atalanta este confruntarea pe care Serie A ne-o oferă astăzi, între două echipe aflate în prima jumătate a clasamentului. Ne aşteptăm la o partidă spectaculoasă, deoarece ultimele meciuri din campionat nu au avut rezultate satisfăcătoare pentru cele două formaţii. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Bologna ocupă o poziţie în care a fost obişnuită în ultimele sezoane de Serie A, la jumătatea clasamentului, pe linia de plutire. De altfel, formaţia gazdă nu a avut griji în privinţa retrogradării în ultimii ani, iar această stagiune pare a fi una atipică. Cele 19 puncte din prezent o aduc pe gruparea din Bologna pe locul 11, departe de locurile retrogradabile. Ultima etapă a adus o înfrângere în deplasarea de la AS Roma, meci pierdut la limită, scor 1-0, iar impresia lăsată de gazdele azi a fost că se putea obţine mai mult din acel meci.

Cota 2 AZI 9 ianuarie 2023

Bonus fără depunere la Superbet disponibil pe site-ul lui Andrei Dumitru. Atalanta a căzut în clasament din cauza rezultatelor tot mai slabe pe care le are în ultima perioadă. Luna Noiembrie a fost catastrofală pentru gruparea din Bergamo, care a pierdut toate cele trei partide ale lunii, cu Napoli (1-2), Lecce (2-1) şi Inter (2-3). Partida din etapa trecută, cu Spezia, a fost tot una sub aşteptări pentru Atalanta, care era condusă cu 2-0 la pauză de Spezia. A fost nevoie de mai bine de trei sferturi din partidă pentru ca elevii lui Gian Piero Gasperini să marcheze pentru prima oară. În cele din urmă, Atalanta a reuşit să egaleze pe final de meci şi să scoată un punct dintr-o deplasare care părea a fi pecetluită înfrângerii.

Începutul de sezon pentru Atalanta a fost fulminant, iar pretenţiile erau mari. Dacă aruncăm privirea asupra statisticilor Atalantei din ultimele patru etape vom vedea cât de mult au tras-o în jos. Trei înfrângeri din cele patru au fost în ultimele patru meciuri de Serie A, iar un nou rezultat negativ o poate costa pe echipa oaspete cu îndepărtarea de locurile de cupe europene. Probabil că Bologna va fi mulţumită şi cu un egal, deoarece puncte mai multe poate obţine în meciurile cu echipele din fundul clasamentului. Atalanta este favorită, iar un succes ar revitaliza moralul echipei în această perioadă nefastă. Cota de 2.12 pe care o are Atalanta la victorie merită încercată pe un bilet single, deoarece este un meci în care se poate întâmpla orice.  

PRONOSTIC: Bologna – Atalanta – 2 @ 2.12

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare