Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 9 martie 2023. Roma poate profita de forma slabă a lui Real Sociedad

Cota 2 AZI 9 martie 2023. Roma poate profita de forma slabă a lui Real Sociedad

Pariuri sportive

Comentarii

AS Roma şi Real Sociedad anunţă una dintre cele mai interesante duble din cadrul optimilor Europa League, ambele formaţii având prestaţii excelente de-a lungul jumătăţii de sezon scurse. Jocul începe la ora 19:45, ora României.

Cota 2 AZI 9 martie 2023

Roma vine după o victorie de moral în derby-ul cu Juventus, succes care a readus-o pe gruparea gazdă de astăzi pe poziţia a 4-a în clasament. Echipa antrenată de Jose Mourinho nu reuşeşte să lege victoriile în 2023, iar acest lucru s-a întâmplat după seria de 5 partide fără eşec de la început de an, după jocul de la Spezia romanii disputând nouă partide, din care au câştigat 4, au remizat în una şi au pierdut alte patru jocuri. Pretenţiile romanilor la locurile de Champions League sunt clare pentru acest sezon, iar lupta strânsă de acum se poate duce până în ultimele etape. Deţinătoarea trofeului Conference League s-a calificat din dubla cu RB Salzburg destul de greu, după o înfrângere în Austria, scor 0-1, iar soarta calificării a fost întoarsă pe Stadio Olimpico, unde giallorossi s-au impus cu 2-0.


Real Sociedad, în scădere de formă înaintea dublei cu Roma

Rotiri gratuite fără depunere la Betano dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Real Sociedad are de gestionat o situaţia complicată, deoarece echipa nu a mai dat randament în ultimele etape de La Liga. Bascii au câştigat un singur meci în ultimele şase etape disputate, în care a provocat suprize negative, precum remiza albă cu Cadiz, eşecul de la Valencia, scor 1-0, dar şi cel de pe teren propriu cu Real Valladolid, 0-1. Real Sociedad nu a fost nevoită să joace în runda anterioară a Europa League, deoarece şi-a câştigat grupa, la egalitate de puncte cu Manchester United (15), diferenţa facând-o rezultatele din meciurile directe.

Primul duel direct din istorie

AS Roma şi Real Sociedad vor avea ocazia de a se confrunta pentru prima dată în istorie, iar miza este extrem de mare, deoarece ambele echipe ţintesc calificarea în sferturile de finală. Roma are de partea sa terenul propriu, iar evoluţiile din acest an acasă sunt demne de menţionat: 7 victorii şi un singur eşec, 11 goluri marcate şi doar unul încasat. Real Sociedad poate juca şi la egal, pentru ca totul să se decidă în Ţara Bascilor, suportul fanilor fiind un factor important pentru ambele formaţii. Jose Mourinho îşi va motiva echipa să obţină un rezultat bun împotriva unei contracandidate care nu a mai câştigat de patru meciuri. Jucăm pariul 1X & Sub 2.5 goluri, un pronostic cu o cotă de 1.95, mizând pe prudenţa antrenorilor şi anihilarea ofensivei adverse.

PRONOSTIC: AS Roma – Real Sociedad – 1X & Sub 2.5 goluri @ 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare