Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 1 ianuarie 2023. PSG, echipa care aduce cota 2 de azi

Cota 2 din 1 ianuarie 2023. PSG, echipa care aduce cota 2 de azi

Pariuri sportive

Comentarii

Lens – PSG este derby-ul zilei din Franţa, un meci între liderul campionatului şi revelaţia acestuia, care cu siguranţă va produce scântei, deoarece parizienii, cât şi cei de la Lens nu au arătat foarte bine în ultima etapă. Jocul începe la ora 20:45, ora României.

Lens a jucat excelent în acest sezon de Ligue 1, iar statutul de echipă aflată pe locul secund este pe deplin meritat. Lens are doar un singur eşec, o realizare mare, deoarece este singura echipă care a rămas atât de stabilă după cele 16 etape, iar evoluţiile vorbesc în numele echipei pregătite de Frank Haise. Partida din etapa anterioară, în deplasarea de la Nice, a fost terminată la egalitate, 0-0, şi eclipsată de numărul mare de faulturi din ambele părţi. 

Cota 2 din 1 ianuarie 2023

Rotiri Gratuite la cazinourile licenţiate din România sunt disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. PSG merge în vizită la cea mai periculoasă adversară a sa la titlu într-un moment nu tocmai ideal pentru echipa antrenată de Galtier. Parizienii au revenit cu un succes chinuit pe teren propriu cu Strasbourg, scor 2-1, care a fost obţinut în minutele de prelungire de Mbappe. În plus, chinul lui PSG a fost şi mai mare, deoarece din minutul 62 au rămas în 10 jucători, Neymar fiind eliminat după două cartonaşe galbene în decurs de un minut, unul dintre ele fiind din cauza unei simulări.

Un alt plus al lui Lens înainte de acest meci este forma foarte bună de acasă, cele opt victorii din opt meciuri, cu un golaveraj de 18 la 6 făcând-o pe formaţia gazdă la acest capitol cea mai bună din Ligue 1, chiar şi decât PSG şi multe echipe mai bine cotate din campionat.  Totuşi, oaspeţii sunt puternici şi în deplasări, reuşind să câştige şapte din cele opt deplasări ale acestei stagiuni, iar Lens va avea un meci extrem de dificil. Este greu de crezut că PSG nu va reuşi să marcheze măcar o dată diseară, aşa că vom paria pe victoria oaspeţilor, pentru o cotă excelentă, de 2.15.

PRONOSTIC: Lens – PSG 2  @ 2.15        

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare