Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 12 decembrie 2022. FC U Craiova – FC Argeş, confruntarea echipelor în formă din Superliga

Cota 2 din 12 decembrie 2022. FC U Craiova – FC Argeş, confruntarea echipelor în formă din Superliga

Biletul zilei

Comentarii

FC U Craiova 1948 şi FC Argeş oferă duelul echipelor aflate în formă foarte bună după pauza competiţională. Duelul direct vine într-un context bun pentru ambele grupări, după victorii în Cupa României, ce au adus calificarea în sferturile de finală. Jocul începe la ora 17:30.

Numirea lui Nicolo Napoli la cârma echipei din Craiova a produs rezultate foarte bune. Revenirea din vacanţă a adus lui FC U o victorie în campionat cu rivala din oraş, Universitatea, scor 0-2, iar deplasarea de la Ploieşti, contra Petrolului, a fost un nou succes, la limită, 0-1, trei puncte în grupa din Cupa României, care a propulsat-o pe FC U în sferturile Cupei. Totuşi, probleme din campionat nu sunt rezolvate, cele 19 puncte acumulate până acum aducând formaţia din Bănie abia pe locul 13.

Cota 2 din 12 decembrie 2022

Andrei Dumitru îţi prezintă ce bonusuri la înregistrare la Superbet ai la dispoziţie în această lună. FC Argeş este, la rândul ei, una dintre echipele din România căreia vacanţa i-a fost de ajutor. De fapt, perioada până la întreruperea campionatului a fost bună, cu patru puncte strânse în ultimele trei etape de campionat, cu victoria de la Arad, contra celor de la UTA (0-1), înfrângerea la scor cu Sepsi, 0-5, şi egalul la 1 cu 'U' Cluj. FC Argeş a revenit în campionat cu încă o remiză cu Rapid, 1-1, iar în cupă a trecut de Universitatea Craiova, cu 2-1.

Cele mai recente partide directe între cele două echipe sunt cele de la revenirea echipei lui Adrian Mititelu pe prima scena a fotbalului românesc. În sezonul anterior, FC Argeş şi FC U şi-au împărţit victoriile, ambele partide din sezonul regulat terminându-se cu acelaşi scor, 1-0, iar gazdele de azi s-au impus în tur cu 0-2 în deplasarea de la Piteşti. FC U Craiova a arătat foarte bine în ultimele două meciuri, reuşind să înscrie fără să primească gol, în timp ce FC Argeş a avut probleme în defensivă, încasând minimum un gol în ultimele cinci partide oficiale. Pariul „1”, ce are o cotă de 2.00, este un pronostic ce merită încercat pe acest meci.

PRONOSTIC: FC U Craiova 1948 – FC Argeş – 1 @ 2.00

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare