Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 13 decembrie 2022. Messi marchează, pariorii încasează

Cota 2 din 13 decembrie 2022. Messi marchează, pariorii încasează

Biletul zilei

Comentarii

Argentina – Croaţia este partida zilei şi se vor întâlni două dintre cele mai constante echipe din ultimii ani în fotbalul mondial. Argentina, campioana Copei América şi una dintre favoritele turneului, iar în cealaltă tabără este Croaţia, vicecampioană mondială, care se află pentru a doua oară consecutiv în semifinalele unei Cupe Mondiale. Jocul începe la ora 21:00, ora României.

Argentina s-a impus în faţa Ţărilor de Jos în sferturile de finală după executarea loviturilor de departajare, după ce a condus cu 2-0, însă olandezii au mai avut un cuvânt de spus, egalând cu ajutorul golurilor marcate de Weghorst în minutele 83 şi al unsprezecelea al prelungilor adăugate timpului regulamentar. „Pumele” nu au reuşit să închidă meciul, în ciuda avantajului de două goluri şi a evoluţiei mult mai bune per total, lucru care oferă croaţilor speranţă într-o partidă cu o miză aşa de mare.

Cota 2 din 13 decembrie 2022

Află ce oferte fără depunere sunt la Superbet în luna decembrie. Croaţia a produs una dintre surprizele turneului trecând de Brazilia, marea favorită la câştigarea trofeului şi cea mai spectaculoasă naţională din Qatar. Croaţii au ţinut în şah trupa lui Tite timp de 90 de minute, şi golurile au venit abia în cele două reprize adiţionale. Neymar, în prelungirile primei reprize de prelungiri, şi Petkovic, în minutul 117, la primul şut pe poartă al vicecampioanei mondiale, au stabilit scorul final. Momentul loviturilor de departajare a fost dramatic, croaţii au triumfat datorită inspiraţiei portarului Livakovic, şi au reuşit, din nou, să treacă mai departe cu ajutorul penalty-urilor.

Argentina şi Croaţia se vor duela pentru a treia oară la un turneu final de campionat mondial, dar întâlnirea de azi va fi cu totul specială, deoarece va fi pentru prima oară când cele două naţionale se vor confrunta în fazele eliminatorii. Argentina s-a impus în 1998, cu 1-0, iar Croaţia în 2018, cu 3-0. Jucătorii de urmărit vor fi cu siguranţă liderii celor două naţionale, Lionel Messi şi Luka Modrić, care au influenţat enorm evoluţiile ambelor grupări. Messi a fost decisiv în partida cu Olanda. A marcat un gol şi a dat o pasă decisivă la golul lui Molina, iar în această semifinală ne aşteptăm din nou să strălucească. Pentru ca Messi să marcheze în orice moment al confruntării avem o cotă de 2.25, pe care o vom paria pe un bilet single.

PRONOSTIC: Argentina – Croaţia – Lionel Messi marchează oricând @ 2.25      

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare