Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 14 decembrie 2022. Franţa – Maroc, confruntarea dintre o certitudine şi o revelaţie

Cota 2 din 14 decembrie 2022. Franţa – Maroc, confruntarea dintre o certitudine şi o revelaţie

Biletul zilei

Comentarii

Selecţionatele Franţei şi Marocului se vor întâlni în cealaltă semifinală din Qatar, partidă la finalul căreia vom afla a doua finalistă. Franţa are şansa de a-şi apăra trofeul, iar Marocul şansa de a continua să scrie istorie. Jocul începe la ora 21:00, ora României.

Francezii au fost una dintre cele mai eficiente naţionale de la acest turneu final, performanţele bune aducându-le locul în semifinale pentru a doua oară consecutiv. Ultimul meci, cu Anglia în sferturi, a fost mult mai dificil pentru trupa lui Deschamps, care a avut mult de tras pe parcursul celor 90 de minute, englezii lăsând impresia că se puteau califica mai departe, mai ales că au ratat şi un penalty în minutul 84, la scorul de 1-2.

Cota 2 din 14 decembrie 2022

Oferte fără depunere la Superbet pentru clienţii noi şi existenţi. Maroc a avut o partidă excelentă contra Portugaliei, care nu a contat pe plan ofensiv şi a oferit oportunităţi marocanilor de a pleca pe contraatac. Golul lui En Nesyri din minutul 42 a fost singurul al partidei şi cel care a trimis-o pe selecţionata din Nordul Africii în semifinalele Cupei Mondiale, pentru prima oară în istorie, bifându-se două performanţe: prima oară când Marocul avansează într-o fază atât de avansată a unui Campionat Mondial şi prima oară când o ţară din Africa ajunge într-o semifinală de acest gen.

Primul meci oficial dintre Franţa şi Maroc este unul cu o miză imensă, calificarea în marea finală. Francezii sunt cotaţi cu prima şansă, cota pentru o victorie în timp regulamentar fiind de doar 1.50, însă naţionala marocană a demonstrat că merită să fie catalogată drept un adversar de top. Pentru ca Franţa să aibă un meci uşor, trebuie să treacă de apărarea de fier a Marocului, care a încasat un singur gol la această Cupă Mondială.

În schimb, Franţa a marcat mult, dar a şi primit un gol în fiecare meci, un detaliu important, de care Marocul poate profita. În duelul cu Anglia, Kylian Mbappe a fost anihilat de defensivă, însă acum este un moment în care starul lui PSG poate străluci, deoarece este nevoie de un fotbalist cu potenţialul lui Mbappe de a desface o apărare puternică ca a Marocului. Cota oferită pentru un gol marcat de Mbappe în orice moment este de 2.30, iar noi o vom paria cu încredere.

PRONOSTIC: Franţa – Maroc – Kylian Mbappe marchează oricând @ 2.30       

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare