adplus-dvertising
You are here:

Cota 2 din 19 noiembrie 2022. Goluri în duelul Kosovo – Insulele Feroe

Cota 2 din 19 noiembrie 2022. Goluri în duelul Kosovo – Insulele Feroe

Pariuri sportive

Comentarii

Kosovo – Insulele Feroe este una dintre partidele amicale pe care ziua de sâmbătă le propune. Două formaţii ce sunt într-o plină ascendenţă vor disputa o confruntare, pentru a testa noi jucători, ce pot fi folosiţi în campaniile ulterioare ale naţionalelor celor două ţări. Jocul începe la ora 19:00, ora României.

Kosovo a evoluat enorm în ultimii ani, ajungând de la o ţară de rând în fotbalul mondial la una ce poate pune probleme serioase oricui. Totuşi, kosovarii nu au reuşit performanţe notabile în cadrul grupei de calificare pentru Cupa Mondială, în cadrul căreia a strâns doar 5 puncte, terminând grupa ultima, sub echipe precum Spania, Suedia, Grecia şi Georgia. În schimb, în grupa valorică C din UEFA Nations League au reuşit să se claseze pe locul 2, cu 9 puncte, într-o grupă câştigată de Grecia. Ultimul meci al gazdelor de diseară a fost tot unul amical, cu Armenia, încheiat la egalitate, scor 2-2. Andrei Dumitru vă pune la dispoziţie o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. 

Insulele Feroe este o altă formaţie ce a progresat mult în ultimii ani, reuşind rezultate notabile inclusiv în ultima campanie de UEFA Nations League. Feroezii au izbutit în ultimele patru meciuri să bată pe Lituania (2-1), Turcia (2-1) şi să facă încă două remize, tot cu Lituania, scor 1-1, şi Luxemburg, scor 2-2, care au clasat-o pe formaţia oaspete de azi pe locul 3 în grupa sa de Nations League, cu 8 puncte şi la doar 3 de locul secund, ocupat de luxemburghezi.

Ultimele două meciuri directe dintre Kosovo şi Feroe au avut loc acum 4 ani, în cadrul grupelor Nations League, când echipa din Balcani a avut câştig de cauză, obţinând 4 puncte din 6 posibile. Lucrurile s-au schimbat de atunci, deoarece ambele au progresat, aşa că ne aşteptăm la un meci disputat, în ciuda faptului că este doar un amical. Pariem Peste 2.5 goluri, pentru că ambele echipe vor dori să câştige această confruntare, fiind două formaţii destul de apropiate valoric şi pentru că este un pronostic ce ne oferă cota 1.98, excelentă de pariat pe un bilet single.

PRONOSTIC: Kosovo – Insulele Feroe – Peste 2.5 goluri @ 1.98   

 

viewscnt
Articole similare