Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 2 ianuarie 2023. Avem pariul ideal pentru duelul Brentford – Liverpool

Cota 2 din 2 ianuarie 2023. Avem pariul ideal pentru duelul Brentford – Liverpool

Pariuri sportive

Comentarii

Liverpool continuă drumul către poziţiile de Champions League contra celor de la Brentford, în prima deplasare a anului, din care băieţii lui Jurgen Klopp vor să scoată toate punctele. Jocul începe la ora 19:30, ora României.

Brentford ocupă locul nouă în Premier League, are 23 de puncte strânse în 17 etape şi este departe de grijile retrogradării. Gazdele continuă evoluţiile bune din ultimul sezon, iar acum este neînvinsă în ultimele cinci etape, un interval în care le-a bătut pe West Ham (0-2) şi Manchester City (1-2), una dintre surprizele mari ale campionatului. Un alt rezultat bun pe care gazdele de astăzi l-au obţinut după revenirea din pauză este egalul la doi cu Tottenham, un meci nereuşit, deoarece au condus cu 2-0.

Cota 2 din 2 ianuarie 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Superbet sunt disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. Liverpool este în formă maximă înaintea partidei de diseară, în ciuda faptului că meciul cu Leicester de acum trei zile a fost câştigat cu noroc, deoarece „vulpile” şi-au dat două autogoluri în prima repriză, ambele „înscrise” de acelaşi jucător, belgianul Wout Faes. Totuşi, Liverpool a arătat bine în deplasarea de la Aston Villa, pe care au câştigat-o cu 1-3, chiar dacă partida cu Leicester nu a fost una reuşită în privinţa realizărilor pe plan ofensiv.

Liverpool a avut de tras pe terenul celor de la Brentford în meciul din turul stagiunii anterioare, care s-a încheiat 3-3, aşa că ar trebui să îşi facă misiunea mai uşoară diseară, deoarece lupta în vârful clasamentului este extrem de strânsă. Cormoranii au nevoie de cele trei puncte pentru a menţine ritmul cu Manchester United şi Tottenham, cât şi cu Newcastle şi Manchester City, faţă de care nu au o distanţă foarte mare de recuperat. Liverpool nu a arătat excelent în deplasările din acest sezon, reuşind să câştige doar două meciuri din şapte, iar Brentford nu a mai pierdut acasă de patru partide. Pronosticul propus pentru acest duel este pe victoria oaspeţilor şi să nu se marcheze peste cinci goluri, un pariu ce are cota 1.95.

PRONOSTIC: Brentford – Liverpool – 2 & Sub 4.5 goluri @ 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare