Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 20 decembrie 2022. CFR are oportunitatea de a urca pe primul loc

Cota 2 din 20 decembrie 2022. CFR are oportunitatea de a urca pe primul loc

Biletul zilei

Comentarii

CFR Cluj şi FC Hermannstadt închid etapa a 21-a din Superliga, un meci important pentru clujeni, care au şansa de a fi lideri la finalul acestei etape. Farul a remizat în partida cu FC Voluntari, 1-1, iar Clujul are nevoie de o victorie diseară. Jocul începe la ora 20:00.

CFR Cluj poate fi noul lider al Superligii la finalul acestei etape, după un întreg sezon regulat în care echipa din Gruia a alergat după Farul Constanţa, care, în cele din urmă, nu a mai reuşit să păstreze constanţa evoluţiilor bune şi în această parte a sezonului. Clujenii nu au mai pierdut în campionat de aproape două luni, perioadă în care au recuperat un avans considerabil al liderului Farul, încă lider, cu un punct plus faţă de formaţia antrenată de Dan Petrescu.

Cota 2 din 20 decembrie 2022

Rotiri gratuite fără depunere la cazinoul Superbet pe site-ul lui Andrei Dumitru. FC Hermannstadt, în ciuda problemelor de la club, încă stă foarte bine în clasament. Aflaţi pe locul şapte, cu 30 de puncte strânse în 20 de partide, sibienii au şanse reale la play-off, dar forma arătată în ultimele etape nu o dau pe echipa din Sibiu drept favorită la o poziţie în primele şase echipe la finalul sezonului regulat. Surpriza etapei anterioare a fost, în mod cert, victoria lui Hermannstadt cu Farul, scor 4-0, un meci înaintea căruia era o singură favorită, anume constănţenii.

CFR este marea favorită a acestui meci, în care FC Hermannstadt pare a fi sortită să se mulţumească cu un eşec. De altfel, de când au promovat în prima divizie, cei de la Hermannstadt nu au reuşit să câştige vreun meci contra CFR-ului din cele şapte disputate (cinci victorii CFR şi două egaluri). După un meci cu multe goluri sau mai multe, precum cele ale oaspeţilor cu Farul şi Chindia Târgovişte (4-1 în Cupa României), urmează şi un meci fără realizări pe plan ofensiv, şi CFR Cluj este echipa ideală să anihileze ofensiva sibienilor. Pronosticul propus pentru acest meci este 1 & Sub 3.5 goluri, cu o cotă de 2.10.

PRONOSTIC: CFR Cluj – FC Hermannstadt – 1 & Sub 3.5 goluri @ 2.10    

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare