Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 21 decembrie 2022. Cupa Belgiei la putere! Genk – Anderlecht, derby-ul zilei

Cota 2 din 21 decembrie 2022. Cupa Belgiei la putere! Genk – Anderlecht, derby-ul zilei

Ponturi pariuri

Comentarii

Genk – Anderlecht este partida cap de afiş din optimile Beker van België (Cupa Belgiei), o partidă care ne va genera o cotă de 2.20 astăzi, un duel între echipele de top ale Juliper Pro League. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Genk merge „ceas” în competiţiile interne în acest sezon, unul de-a dreptul excepţional pentru gazdele de diseară până acum, care domină autoritar campionatul din Belgia. În clasamentul din ligă ocupă poziţia de lider, cu 46 de puncte (V15, E1, Î1), şi au un avans considerabil faţă de locul secund, de 10 puncte, iar ultimul eşec într-un meci oficial datează din 24 iulie! Adică startul stagiunii şi sezonului regulat din Belgia, fix cu campioana Club Brugge, scor 3-2. Totuşi, de atunci au trecut aproape cinci luni, mai exact 17 partide oficiale jucate în campionat şi Cupa Belgiei, la finalul cărora Genk a terminat la egalitate o singură dată, 0-0, în campionat, cu St. Truiden.

Cota 2 din 21 decembrie 2022

Bonusuri fără depunere la Superbet pot fi jucate zilnic dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Anderlecht vine în deplasarea de la Genk în calitate de outsider, şansele la victorie ale echipei aflate pe locul 11 în campionat fiind foarte mici. Anderlecht nu a impresionat în acest sezon, calificarea în fazele eliminatorii din Conference League este cea mai notabilă performanţă de până acum, în detrimentul unor echipe mult mai slab cotate, precum FCSB şi Silkeborg, sub West Ham, care a câştigat toate partidele din grupă.

Genk a câştigat cel mai recent meci direct cu Anderlecht, scor 0-2, care a fost şi ultimul oficial înaintea pauzei din cauza startului Cupei Mondiale. Anderlecht a trecut în turul precedent de Lierse Kempenzonen, din liga a doua, cu greu, după penalty-uri. Câştigarea cupei poate reprezenta salvarea lui Anderlecht în acest sezon, deoarece distanţa faţă de top 4, care asigură prezenţa în grupa pentru lupta la titlu, este foarte mare, de 13 puncte faţă de ultimul loc, iar obţinerea unui nou trofeu în Cupa Belgiei ar aduce-o pe Anderlecht în preliminariile Conference League.

Genk este favorita caselor de pariuri, cât şi a noastră, pentru că forma fulminantă a gazdelor o dă pe Anderlecht victimă sigură. Victoriile în ultimele confruntări directe au fost împărţite, în 10 din cele mai recente meciuri directe existând aproape un echilibru: cinci victorii Genk, patru Anderlecht şi un singur egal, însă mizăm pe echipa mai bună, Genk, şi pariem 1 & Sub 4.5 goluri, pentru cota 2.20.

PRONOSTIC: Genk – Anderlecht – 1 & Sub 4.5 goluri @ 2.20    

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare