Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 22 decembrie 2022. APOEL ne dublează banii

Cota 2 din 22 decembrie 2022. APOEL ne dublează banii

Pariuri sportive

Comentarii

Meciul de Cota 2 de azi vine din prima ligă din Cipru, de la confruntarea dintre Aris şi APOEL, echipe aflate în primele patru ale campionatului cipriot, cu o distanţă de doar cinci puncte între cele două echipe. Jocul începe la ora 19:00.

Aris se menţine foarte bine la jumătatea sezonului regulat, pe un loc patru ce asigură prezenţa în play-off, cu 31 de puncte strânse în 15 etape, şi un golaveraj excelent, 28 de goluri înscrise şi doar 11 primite. De altfel, Aris este printre echipele cele mai greu de învins, alături de primele două clasate, Pafos şi APOEL (un singur eşec de fiecare), cele două înfrângeri din campionat, cu Karmiotissa (1-2), şi cu AEK Larnaca (1-2), o fac a doua echipă la acest capitol din liga cipriotă. Aris nu a mai fost învinsă în competiţia internă din 9 octombrie, concret, o perioadă de nouă etape (V5, E4).

Cota 2 din 22 decembrie 2022

Află ce alte ponturi din fotbal oferă Andrei Dumitru azi. APOEL este liderul clasamentului înaintea acestei etape, cu 36 de puncte (V11, E3, Î1) şi un golaveraj excelent: 22 de goluri marcate şi doar cinci primite. Cifrele sunt de partea echipei oaspete, care nu a lăsat multe şanse adversarelor sale. APOEL a câştigat trei puncte esenţiale în lupta pentru titlu, în deplasarea de la Pafos, meci încheiat 1-2.

Aris va avea una dintre cele mai grele partide ale sezonului diseară, iar presiunea va fi enormă, deoarece Aris este singura echipă care a reuşit să o învingă pe APOEL în campionat. De la eşecul din luna septembrie cu Aris, APOEL aproape şi-a perfecţionat jocul şi domină prima divizie din Cipru. Cotele pentru victorie sunt destul de apropiate, mai ales că Aris a stat foarte bine în această stagiune, însă nu vom neglija o cotă de 2.50, cât are cea pentru victoria lui APOEL, care a arătat foarte bine în partida cu Pafos, un test important la acel moment.

PRONOSTIC: Aris – APOEL – 2 @ 2.50    

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare