Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 22 noiembrie 2022. Mexic – Polonia sau lupta pentru locul doi în grupa C

Cota 2 din 22 noiembrie 2022. Mexic – Polonia sau lupta pentru locul doi în grupa C

Biletul zilei

Comentarii

Partidele din grupa C, una dintre cele mai puternice de la acest Campionat Mondial, vor avea loc astăzi, iar Mexic şi Polonia vor intra pe teren cu un singur gând, victoria. Argentina este marea favorită la calificarea de pe primul loc, iar cele două naţionale vor căuta un succes la început de turneu. Jocul începe la ora 18:00, ora României.

Mexicul vine pentru a opta oară la rând la Cupa Mondială şi pentru a 17-a oară în istorie, iar în această ediţie au ca obiectiv, bineînţeles, accederea în fazele eliminatorii, care ar fi a opta consecutivă. Mexicanii au avut întotdeauna probleme în fazele superioare ale Campionatelor Mondiale, pierzând un număr impresionant de 27 de meciuri din cele 57 disputate. Un lucru care poate conta enorm este forma bună arătată în preliminariile din CONCACAF, unde au pierdut doar două meciuri din cele 14 disputate (V8, E4). În plus, mai putem la categoria atuuri în tabăra mexicanilor apărarea de fier pe care au avut-o în preliminarii, finalizând opt meciuri fără gol primit. Ponturi pariuri zilnice poţi regăsi pe site-ul lui Andrei Dumitru. 

Polonia vine în Qatar la a noua participare la o Cupă Mondială, fiind a doua consecutivă, după cea din Rusia. Polonezii nu au reuşit să treacă de grupe acum patru ani, iar acest obiectiv poate fi bifat cu uşurinţă dacă vor trece de naţionala Mexicului azi. Probabil că pentru naţionala din Estul Europei este şi o barieră de depăşit, pentru că la ultimele trei participări nu a reuşit să treacă de faza grupelor.

Andrei Dumitru vă propune o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Urmează primul duel oficial după mai bine de patru decenii între Mexic şi Polonia, după cel din anul 1978, când polonezii au avut câştig de cauză, învingând cu 3-1. Ne aşteptăm la un duel echilibrat, disputat, pentru că sunt două formaţii apropiate valoric, ce au jucători de valoare în campionatele puternice ale Europei, însă cel mai important este Robert Lewandowski, care este în căutarea primului său gol la un turneu final. O statistică importantă arată că mexicanii sunt neînvişi în ultimele şase meciuri de deschidere de la început de Cupă Mondial, în timp ce polonezii au pierdut trei din ultimele şase meciuri de la deschiderea unei Cupe Mondiale (E3, Î3). Pariem Ambele echipe înscriu, pronostic cu o cotă totală de 1.95, excelentă în cazul de faţă, deoarece se vor întâlni două formaţii care au un procentaj foarte bun în faţa porţi.

PRONOSTIC: Mexic – Polonia – Ambele echipe înscriu @ 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare