Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 23 decembrie 2022. Rio Ave are şansa să câştige trei puncte importante

Cota 2 din 23 decembrie 2022. Rio Ave are şansa să câştige trei puncte importante

Biletul zilei

Comentarii

Rio Ave – Maritimo este meciul care atrage atenţia, un duel între două echipe aflate în contexte diferite. Gazdele atacă prima parte a clasamentului, în timp ce oaspeţii se luptă pentru a ieşi din subsolul acestuia. Jocul începe la ora 22:15, ora României.

Rio Ave ocupă locul 10 în clasament, cu 18 puncte adunate în 13 partide (V5, E3, Î5). Prima divizie din Portugalia este una atipică celorlalte campionate importante din Europa, cu distanţe foarte mici de puncte între echipe, cel puţin în partea superioară, iar Rio Ave se află la doar patru puncte de locul cinci, cel care asigură prezenţa în preliminariile Conference League.

Cota 2 din 23 decembrie 2022

Oferte la înregistrare la Superbet pe site-ul lui Andrei Dumitru. Gazdele de azi au terminat cu bine ultimele meciuri înainte de pauza datorată Cupei Mondiale, cu două victorii în campionat, contra celor de la Boavista şi Arouca, ambele cu 1-0, iar în Cupa Portugaliei au fost eliminaţi încă din faza grupelor, nereuşind să treacă de Sporting, favorita grupei. Rezultatele bune din ultimele partide oficiale, fie ele şi în cupă, anunţă începutul unei perioade bune pentru Rio Ave.

Maritimo nu se poate lăuda cu aceleaşi realizări ca adversara de azi. Cu doar şase puncte strânse până acum în campionat, eliminată din Cupa Portugaliei cu trei eşecuri din trei posibile, Maritimo va avea o perioadă dificilă, în care trebuie să se concentreze pe campionat.

Rio Ave şi Maritimo, echipe obişnuite ale primei ligi din Portugalia, au un istoric bogat de partide, în care şi-au împărţit victoriile (15 victorii Maritimo, 12 Rio Ave şi 13 egaluri în 40 de meciuri directe). Statistica este echilibrată, însă Rio Ave este echipa mai bună la ora actuală. Gazdele pot spera la locurile de cupe europene dacă mai strâng câteva puncte importante, iar cele trei în meciul de azi ar fi esenţiale, cu o echipă aflată în subsolul clasamentului, precum Maritimo, şi cota pentru victoria gazdelor este de doar 2.05, o cotă care merită pariată.  

PRONOSTIC: Rio Ave – Maritimo – 1 @ 2.05    

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare