Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 24 noiembrie 2022. Pariem pe Brazilia – Serbia, derby-ul etapei

Cota 2 din 24 noiembrie 2022. Pariem pe Brazilia – Serbia, derby-ul etapei

Biletul zilei

Comentarii

Brazilia şi Serbia se vor duela pentru cele trei puncte în etapa de debut a Cupei Mondiale, fiind a doua întâlnire la acest nivel, după cea din 2018. Jocul începe la ora 21:00, ora României.

Brazilia, cea mai titrată formaţie la capitolul Campionate Mondiale câştigate, doreşte să redevină campioana lumii după 20 de ani de la ultimul trofeu câştigat. Tite beneficiază de cei mai buni jucători din lume la ora actuală, majoritatea dintre aceştia fiind într-o formă ideală înaintea turneului final. Un alt plus de care au parte brazilienii este accidentările, foarte puţine. Totuşi, un dezavantaj remarcat în privinţa lotului naţionalei Brazilei este că fundaşii laterali nu sunt la nivelul unei echipe ce poate fi campionată mondială, mai ales dacă comparăm cuplul de fundaşi laterali ai Brazilei din 2002, Cafu – Roberto Carlos. Alte ponturi puteţi găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Aici puteţi vedea biletul zilei de azi. Serbia revine la cea de a doua ediţie de Cupă Mondială consecutivă, iar aspiraţiile sunt şi mai mari, pentru că lotul vecinilor noştri a devenit şi mai puternic. Sârbii au finalizat campania de calificare la mondial fără eşec (V6, E2), iar acum Serbia are unul dintre cele mai puternice compartimente ofensive de la acest turneu final, cu nume precum Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić etc. aşa că şansele de calificare în fazele eliminatorii sunt şi mai mari.

Aşa cum am spus, cele două naţionale au împărţit grupa de la mondiale şi acum patru ani, când Brazilienii s-au calificat de pe primul loc, în timp ce sârbii au ratat calificarea mai departe. Brazilia s-a impus în duelul direct, scor 2-0, iar acum este mare favorită la adjudecarea celor trei puncte. Totuşi, trebuie să ţinem cont şi de performanţele grupării sârbe din ultimii ani, care a impresionat la nivel înalt. Vom conta pe ingeniozitatea brazilienilor în acest duel, care se anunţă unul cu multe goluri şi spectacol, iar pariul ce va fi jucat pe acest eveniment este 1 & Peste 2.5 goluri, pentru o cotă de 2.15.

PRONOSTIC: Brazilia – Serbia – 1 & Peste 2.5 goluri @ 2.15  

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare