Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 25 noiembrie 2022. Qatar versus Senegal sau meciul de totul sau nimic

Cota 2 din 25 noiembrie 2022. Qatar versus Senegal sau meciul de totul sau nimic

Biletul zilei

Comentarii

Qatar şi Senegal se vor duela pentru cele trei puncte într-un meci al echipelor învinse în etapa de debut a Cupei Mondiale, care vor dori să îşi ia revanşa faţă de fanii lor şi să obţină trei puncte foarte importante, care pot păstra câştigătoarea în lupta pentru calificarea mai departe. Jocul începe la ora 15:00, ora României.

Puteţi vedea alte ponturi fotbal aici. Qatarul a debutat cu stângul la Cupa Mondială, fiind învinsă de Ecuador cu 2-0, după o prestaţie solidă din partea sud-americanilor, şi stabilind un record negativ, fiind prima formaţie gazdă care pierde în meciul de debut al Cupei Mondiale. Qatarezii au avut un meci extrem de slab în primul meci, total sub aşteptări, mai ales că emulaţia era foarte mare în jurul naţionalei din Orientul Mijlociu, iar acum este obligată să câştige duelul cu Senegal.

Cota 2 din 25 noiembrie 2022

Senegalul a fost învinsă de Olanda cu acelaşi scor ca adversara de azi, însă mult mai nemeritat, deoarece a avut o prestaţie mult mai bună, reuşind să pună probleme mari olandezilor, care au avut noroc şi mai multă precizie în faţa porţii, lucru care a contat în deznodământul partidei. Probabil că senegalezii îşi vor regla „tirul” înaintea partidei cu Qatarul, deoarece statistica arată că nu au reuşit să păstreze poarta intactă în ultimele opt meciuri de la Cupa Mondială, aşa că au nevoie de goluri. Cazinoul Betano vă pune la dispoziţie o mulţime de jocuri pentru 2023. 

Un avantaj pe care Senegalul îl poate fructifica în această seară, pentru că vine pe stadionul Al Thumama în postura de favorită la câştigarea celor trei puncte, este factorul defensiv, qatarezii nereuşind să tragă nici măcar o dată pe poartă în meciul de debut, fapt care poate afecta moralul elevilor lui Félix Sánchez. Mizăm pe victoria Senegalului şi recomandăm pariul 2 & Sub 3.5 goluri, unul cu şanse mari de reuşită, în ciuda cotei mari de 2.10 pe care o are.

PRONOSTIC: Qatar – Senegal – 2 & Sub 3.5 goluri @ 2.10   

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare