Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 26 noiembrie 2022. Argentina este obligată să câştige contra Mexicului

Cota 2 din 26 noiembrie 2022. Argentina este obligată să câştige contra Mexicului

Biletul zilei

Comentarii

Ultimul dans al lui Leo Messi se poate încheia extrem de neaşteptat, cu o eliminare încă din faza grupelor în cazul unui eşec împotriva Mexicului, o formaţie solidă, ce poate face faţă oricărui adversar. Jocul începe la ora 21:00, ora României.

Argentina a avut un meci de pomină în etapa de debut, cu Arabia Saudită, un meci care părea la îndemâna formaţiei care părea una dintre favoritele la trofeu înainte de startul competiţiei. Cele trei goluri anulate şi faptul că nu au reuşit să îşi consolideze avantajul din prima repriză a oferit oportunitatea saudiţilor să înscrie de două ori în cinci minute şi să câştige un meci pe care nimeni nu se aştepta să îl câştige formaţia din Orientul Mijlociu. Biletul Zilei AZI vine cu o cotă de 1.90. 

Cota 2 din 26 noiembrie 2022

Mexicul vine după remiza albă cu Polonia, un meci care se putea încheia în favoarea europenilor, dar ratarea penalty-ului de către Robert Lewandowski le-a oferit mexicanilor un punct şi l-a făcut pe Guillermo Ochoa omul meciului.

Argentina – Mexic va fi un duel de foc, deoarece ambele echipe au mare nevoie de un succes pentru a evita o contraperformanţă, anume ratarea calificării din grupe. Argentina va trebui să treacă rapid peste eşecul surprinzător din prima rundă şi să se concentreze asupra partidei de azi. Un eşec din partea elevilor lui Lionel Scaloni ar reprezenta prima eliminare din cadrul grupelor la o Cupă Mondială după 20 de ani. Mexicul are un record negativ împotriva Argentinei, nereuşind să mai câştige împotriva Albiceleştilor din 2004, iar acum ar fi momentul potrivit să se întâmple acest lucru. Vom alege un pariu îndrăzneţ, Lionel Messi să marcheze oricând, deoarece este nevoie de sclipirea starului de la Paris Saint-Germain, care trebuie să iasă la rampă şi să îşi ajute echipa mai mult.

PRONOSTIC: Argentina – Mexic – Lionel Messi marchează oricând @ 1.98    

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare