Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 27 noiembrie 2022. Spania – Germania este meciul cap de afiş al zilei

Cota 2 din 27 noiembrie 2022. Spania – Germania este meciul cap de afiş al zilei

Biletul zilei

Comentarii

Spania şi Germania se vor întâlni într-un context foarte interesant: elevii lui Luis Enrique au câştigat la scor în etapa de debut împotriva Costa Ricăi, scor 7-0, iar Germania a oferit una dintre surprizele primei runde, fiind învinsă de Japonia, scor 1-2. Aşadar, este un meci crucial pentru nemţi, care riscă să fie eliminaţi în cazul unui eşec contra spanionilor. Jocul începe la ora 21:00, ora României.

Ponturi pariuri de calitate găsiţi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Spania vine după victoria încântătoare din meciul cu Costa Rica, în care tinerele staruri ale noii generaţii aduse de Luis Enrique au strălucit. În acelaşi timp putem spune că Furia Roja au închis gurile multor persoane care au criticat selecţiile făcute de Enrique, critici care se refereau la una dintre marile probleme ale naţionalei spaniole, aceea a eficacităţii în faţa porţii.

Cota 2 din 27 noiembrie 2022

Germania este nevoită să treacă rapid peste eşecul contra Japoniei, un meci în care nemţii au dominat mai bine de 75 de minute din 90, fapt care dă de gândit tuturor, mai ales selecţionerului Hansi Flick, deoarece la acest nivel este nevoie de concentrare pe toată durata partidei. Înfrângerea contra Japoniei a fost prevestită de forma foarte slabă arătată de Die Mannschaft în ultima campanie de Nations League, în care au câştigat un singur meci din cele şase disputate.

Spania – Germania este cu lejeritate una dintre partidele pe care le-am fi putut vedea în fazele eliminatorii ale competiţiei, însă ne vom bucura de ea încă de acum. Spania este favorită, deoarece pare că Luis Enrique a reuşit să unească tinerele talente în jurul unor fotbalşti cu experienţă mare la nivel internaţional. În schimb, dacă Spania stă la adăpostul celor trei puncte obţinute în prima etapă, pentru Germania ar fi ideală o victorie, deoarece japonezii se află la rândul lor la trei puncte de calificarea mai departe. Golurile nu pot să lipsească într-un astfel de meci, în care nemţii au nevoie de victorie, iar spaniolii fac ravagii în apărările adverse, aşa că  vom paria Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri, cu o cotă de 1.91.

PRONOSTIC: Spania – Germania – Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri @ 1.91  

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare