Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 28 decembrie 2022. PAOK, echipa care ne dublează banii

Cota 2 din 28 decembrie 2022. PAOK, echipa care ne dublează banii

Biletul zilei

Comentarii

Atromitos – PAOK este duelul care ne va aduce o cotă de 2 astăzi din Superliga Greciei. O deplasare grea pentru PAOK, care încearcă să învingă o echipă care a pierdut un singur meci pe teren propriu în acest campionat. Jocul începe la ora 20:00, ora României.

Atromitos se menţine bine în lupta pentru play-off din acest an, victoria din etapa anterioară, cu OFI Creta, scor 0-1, a adus-o pe locul şapte, cu 18 puncte şi avansul avut de locul şase, ocupat de Aris, este de doar patru puncte înainte de disputarea partidei de diseară. Clasarea în primele şase la finalul sezonului regulat ar fi o adevărată performanţă pentru gazde, care s-au zbătut la limita retrogradării în sezonul anterior, la finalul căruia au terminat pe primul loc deasupra locului de baraj.

Cota 2 din 28 decembrie 2022

Pe site-ul lui Andrei Dumitru puteţi găsi biletul zilei de azi. PAOK vine pe stadionul Peristeri din Atena în calitate de mare favorită. Echipa din Salonic este în formă maximă pentru această perioadă, care poate conta enorm în lupta pentru tiltu. Oaspeţii au câştigat ultimele cinci jocuri oficiale, dintre care patru în campionat, plus unul în Cupa Greciei, cu Kalamata (0-2), iar rezultatele bune o aduc pe PAOK la patru puncte de locul secund şi la 10 lungimi de liderul Panathinaikos.

Lupta pentru titlu în acest sezon în Grecia pare să se dea între patru mari echipe (Panathinaikos, AEK Atena, PAOK şi Olympiakos), care trag tare pentru fiecare punct posibil. PAOK are nevoie de puncte pentru a rămâne prinsă în joc, iar cele trei de azi ar fi ideale. Ultimele două meciuri de campionat contra lui Atromotios au fost câştigate, ambele pe teren propriu, însă ultimele deplasări au dat bătăi de cap grupării din Salonic, care nu a mai câştigat pe terenul lui Atromitos din 2019. Victoria este singura care o poate mulţumi pe PAOK, în timp ce Atromitos se poate bucura şi cu un egal, dacă ne raportăm la forma foarte bună a oaspeţilor. Pariul ales este X2 & Sub 2.5 goluri, deoarece ne aşteptăm la un meci strâns, la conducerea căruia vor fi oaspeţii, şi care, cel mai probabil, se va decide la o diferenţă mică de goluri.

PRONOSTIC: Atromitos – PAOK – X2 & Sub 2.5 goluri @ 2.00

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare