Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 28 noiembrie 2022. Serbia şi Camerun îşi dispută calificarea!

Cota 2 din 28 noiembrie 2022. Serbia şi Camerun îşi dispută calificarea!

Biletul zilei

Comentarii

Camerun – Serbia este duelul învinselor din grupa G în prima rundă, cele două echipe naţionale nereuşind să înscrie în etapa de debut. Este o confruntare care poate aduce pe potenţiala câştigătoare în lupta pentru calificarea în optimi. Jocul începe la ora 12:00, ora României.

Biletul Zilei la pariuri poate fi găsit pe site-ul lui Andrei Dumitru. Camerun a debutat cu un eşec la cea de a opta ediţie de Campionat Mondial la care participă împotriva Elveţiei (1-0), iar acum se află într-o situaţie delicată, deoarece dacă îşi mai doresc calificarea în optimi, camerunezii trebuie să câştige întâlnirea cu Serbia, un alt adversar incomod. De altfel, o statistică arată că „leii neîmblânziţi” se află pe punctul de a egala o contraperformanţă a naţionalei Mexicului, aceea de a ajunge la nouă meciuri consecutive pierdute la o Cupă Mondială, acum având opt partide pierdute succesiv.

Cota 2 din 28 noiembrie 2022

Serbia a avut de furcă în duelul contra Braziliei, contra căreia a rezistat mai bine de 60 de minute, însă impotenţa sârbilor pe plan ofensiv şi-a spus cuvântul, mai ales că presiunea brazilienilor asupra apărării sârbe era tot mai intensă. În decurs de 11 minute Richarlison a înscris de două ori şi a stabilit scorul final al partidei, un meci ce părea la îndemâna Brazilei, însă cu un regret mare din partea Serbiei, care a avut o atitudine mult sub aşteptări.

Camerun – Serbia, în afara faptului că este o confruntare importantă pentru cele două naţionale, este un meci care poate schimba configuraţia grupei G în cazul unei victorii a uneia dintre cele două echipe, aşa că un rezultat de egalitate nu va mulţumi pe una dintre grupări, pentru că africanii se vor duela cu Brazilia în etapa a treia, iar Serbia cu Elveţia. Camerunul nu a arătat atât de bine precum Serbia în ultimele partide, care a încheiat campania de calificări neînvinsă, şi în Nations League a câştigat patru partide din cele şase jucate (E1 Î1). În plus, vedetele sârbilor trebuie să iasă în evidenţă cu o prestaţie mult mai bună. Pariem pe victoria Serbiei, favorita acestui meci, şi că se vor marca cel puţin două goluri.

PRONOSTIC: Camerun – Serbia – 2 & Peste 1.5 goluri @ 2.15   

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare