Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 29 noiembrie 2022. Reuşeşte Iranul prima calificare în optimi la un Mondial?

Cota 2 din 29 noiembrie 2022. Reuşeşte Iranul prima calificare în optimi la un Mondial?

Biletul zilei

Comentarii

Iran şi Statele Unite ale Americii îşi dispută un loc în optimile de finală de la Cupa Mondială în cadrul grupei B, una destul de echilibrată, care încă nu are vreo formaţie calificată matematic după primele două etape disputate. Jocul începe la ora 21:00, ora României.

Acest pont poate fi jucat în aplicaţia de pariuri sportive de la Superbet. Naţionala Iranului a început dezastruos această ediţie de Cupă Mondială, cu un eşec contra Angliei, scor 6-2, iar viitoarele dueluri cu Ţara Galilor şi Statele Unite nu păreau a fi unele de succes. După o evoluţie foarte slabă contra englezilor, iranienii au izbutit un succes nesperat contra Ţării Galilor, marcând două goluri în minutele de prelungire. Victoria din etapa anterioară oferă Iranului speranţa că poate reuşi prima calificare din istorie în fazale eliminatorii ale unei Cupe Mondiale.

Cota 2 din 29 noiembrie 2022

Statele Unite sunt neînvinse în primele două meciuri, din care au obţinut doar două puncte. Americanii au arătat că sunt o formaţie solidă în partidele cu Anglia şi Ţara Galilor, o echipă de care adversarii trec cu greu, însă marea problemă, cel puţin până la ora jocului cu Iran este atacul, ce pare a fi ieşit din formă. De altfel, SUA a reuşit să înscrie doar de două ori în ultimele cinci partide, şi contra adversarilor cu defensive bune au avut mari dificultăţi.

Urmează un meci ce se anunţă dificil pentru ambele echipe naţionale, care vor avea de tras enorm de mult pentru obţinerea celor trei puncte. Iranul a arătat mai bine în meciul cu Ţara Galilor, comparativ cu SUA, care nu a impresionat deloc în partida cu Anglia, iar moralul bun al iranienilor din etapa trecută poate conta enorm în această confruntare, cât şi punctul în plus din clasament. Alegem un pariu destul de dificil, 1X, cu o cotă de 1.90 oferită de bookmakeri, ce poate fi pariat pe un bilet single.

PRONOSTIC: Iran – SUA – 1X @ 1.90    

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare