Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 3 decembrie 2022. Portocala mecanică trebuie să treacă de SUA în drumul către sferturi

Cota 2 din 3 decembrie 2022. Portocala mecanică trebuie să treacă de SUA în drumul către sferturi

Biletul zilei

Comentarii

Ţările de Jos şi Statele Unite ale Americii vor disputa primul meci din optimi, iar acesta se anunţă interesant, deoarece ambele echipe au avut de oferit evoluţii bune până acum, aşa că aşteptările microbiştilor sunt mari. Jocul începe la ora 17:00, ora României.

Îţi recomand cele mai tari bonusuri fără depunere la Superbet. Olandezii şi-au asigurat locul în optimi fără griji, într-o grupă care a părut de la bun început la îndemâna lor şi au avut probleme doar în partidele cu Ecuador (1-1) şi Senegal (2-0), formaţii mai bine cotate decât ţara gazdă, Qatar, pe care elevii lui Louis Van Gaal au învins-o fără probleme, scor 2-0. Partida cu Senegalul a arătat că Olanda nu este invincibilă, însă gestionarea momentelor critice aduce succesul, deoarece portocala mecanică a înscris de două ori în ultimele 10 minute ale întâlnirii.

Cota 2 din 3 decembrie 2022

Statele Unite sunt pe val şi după ce au ratat participarea în 2018 la Cupa Mondială, acum vor juca în optimi şi planurile americanilor sunt de a merge cât mai departe. SUA au terminat pe locul secund în grupa în care au mai fost şi Anglia şi Ţara Galilor, iar faptul că au ieşit neînvinşi din această grupă contează enorm pentru moral. Marea problemă a americanilor poate este atacul, deoarece au marcat doar de două ori în trei partide.

Urmează primul meci oficial între cele două naţionale, şi Olanda este mare favorită la calificarea în sferturile de finală, naţionala lui Van Gaal având o serie de 18 meciuri consecutive fără eşec, formă bună care poate continua şi după meciul cu Statele Unite ale Americii. Cody Gakpo este principalul artizan al performanţelor din faza grupelor ale olandezilor, iar contribuţia acestuia poate continua şi în meciul de azi. În plus, forma acestuia este de excepţie, reuşind să deschidă scorul în ultimele patru partide de la naţională. Cota oferită pentru un gol marcat de Gakpo este 2.87, foarte mare şi de neratat.

PRONOSTIC: Olanda – SUA – Cody Gakpo marchează @ 2.87

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare