Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 3 ianuarie 2023. Fenerbahce atacă cele trei puncte în deplasarea de la Antalyaspor

Cota 2 din 3 ianuarie 2023. Fenerbahce atacă cele trei puncte în deplasarea de la Antalyaspor

Pariuri sportive

Comentarii

Fenerbahce are şanse mai mari la titlu în acest sezon faţă de cel precedent, iar acum va avea o deplasare importantă la Antalyaspor, echipă aflată într-o situaţie precară după revenirea din vacanţă. Jocul începe la ora 19:00, ora României.

Antalyaspor nu a reuşit să se adune în pauza competiţionala, iar revenirea a fost una total sub aşteptări, cu două eşecuri în primele două partide ale lunii decembrie. Înfrângerile cu Ankaragucu (0-2) şi cu Başakşehir (2-0) au adus-o pe echipa gazdă pe locul 14, cu un număr extrem de mic de puncte strâns, 16. Putem spune că perioada de odihnă nu a priit echipei gazdă, deoarece înainte de întreruperea campionatului avea patru victorii consecutive în toate competiţiile.

Cota 2 din 3 ianuarie 2023

Rotiri Gratuite fără depunere la Betano sunt disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. Fenerbahce a cedat primul loc în detrimentul rivalei Galatasaray în urma eşecului de acum două etape cu campioana în exerciţiu Trabzonspor, scor 2-0, iar acum are de recuperat punctul în plus pe care rivala din oraş în are. Lupta la titlu în Turcia pare să se dea în trei (Galatasaray, Fenerbahce şi Başakşehir), distanţele între cele trei echipe de pe podium fiind foarte mici. Fener a obţinut în etapa anterioară o victorie de moral cu Hatayspor, scor 4-0, iar acum atacă, din nou, cele trei puncte într-o deplasare ce se anunţă dificilă.

Antalyaspor va trebui să joace foarte bine pentru a putea să termine partida cu un rezultat bun. Din cele 16 puncte, Antalyaspor a obţinut 10 pe teren propriu (V3, E1, Î4). Nici oaspeţii nu stau rău în meciurile din deplasare din acest sezon (V3, E1, Î2), iar ultimul eşec este de acum două etape. Fenerbahce este favorită diseară, iar noi vom paria pe formaţia de pe locul secund, care nu a mai câştigat pe terenul lui Antalyaspor din 2020. Pronosticul ales este 2 & Peste 1.5 goluri, pariu ce are o cotă de 2.05.

PRONOSTIC: Antalyaspor – Fenerbahce – 2 & Peste 1.5 goluri @ 2.05

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare