Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 30 decembrie 2022. Goluri în duelul Braga – Benfica

Cota 2 din 30 decembrie 2022. Goluri în duelul Braga – Benfica

Biletul zilei

Comentarii

Liga Portugal oferă un derby chiar înainte de sfârşit de an. Etapa a 14-a le aduce pe Braga şi Benfica pe teren, echipe aflate pe podium. Miza este enormă, deoarece un potenţial succes al gazdelor diseară poate relansa lupta pentru titlu. Jocul începe la ora 22:15, ora României.

Braga are evoluţii bune în acest campionat, în care a reuşit să se menţină în primele patru echipe ale Portugaliei, după 13 etape scurse. Gazdele de azi ocupă locul trei în clasament, cu 28 de puncte. Statisticile sunt bune pentru Braga, care are nouă victorii, un egal şi trei eşecuri până acum, însă insuficient pentru a putea să te lupţi la titlu.

Cota 2 din 30 decembrie 2022

Bonusuri fără depunere la verificarea contului oferite de Superbet pot fi găsite pe site-ul lui Andrei Dumitru. Benfica se apropie de perfecţiune după cele 13 partide de campionat disputate. Cifrele sunt excelente pentru oaspeţii de azi, care au 37 de puncte strânse în 12 victorii şi un singur egal, făcând-o singura echipă neînvinsă în acest campionat. În plus, gruparea din Lisabona are cel mai bun atac, cu 37 de goluri marcate, dar şi cea mai bună defensivă, cu doar şapte goluri încasate, aşa că echilibrul este de partea sa.

Nu va fi primul meci oficial pe care cele două echipe îl vor juca după pauza competiţională, pentru că ambele au avut partide de disputat în Cupa Ligii Portugaliei. Braga şi a câştigat grupa cu trei victorii din trei, în timp ce Benfica nu a reuşit, în mod surprinzător, în detrimentul celor de la Moreirense, care au avut un golaveraj mai bun. Ultimele două meciuri directe de campionat au produs un adevărat spectacol, nu numai prin prisma echipelor de valoare, cât şi prin scorurile mari.

Braga a câştigat în returul din campionatul anterior, scor 3-2, iar Benfica a câştigat în tur cu 6-1. Nici Braga nu este de neglijat când vine vorba de atacul foarte bun, având 29 de goluri marcate, cu o medie de peste două goluri pe meci. Un astfel de meci garantează spectacolul, iar cotele bune sunt greu de oferit, pentru că poate câştiga oricine. Alegem un pariu pe goluri, Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri, cu o şansă de reuşită mare, dar şi cu o cotă bună, de 2.15.

PRONOSTIC: Braga – Benfica – Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri @ 2.15       

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare