Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 30 noiembrie 2022. CFR-ul poate face încă un pas către titlu

Cota 2 din 30 noiembrie 2022. CFR-ul poate face încă un pas către titlu

Biletul zilei

Comentarii

FC Hermannstadt şi CFR Cluj se vor confrunta în una dintre partidele restante ale Superligii programate în cursul acestei săptămâni. Clujenii au oportunitatea de a recupera trei puncte în cursa pentru locul 1, iar sibienii sunt nevoiţi să obţină un rezultat bun pentru a-şi consolida poziţia de play-off. Jocul începe la ora 19:00.

Hermannstadt este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon de Superliga, în ciuda faptului că în ultimele runde nu a mai avut prestaţii atât de satisfăcătoare ca în primele runde. Sibienii se află pe un neaşteptat loc cinci după 17 partide jucate (V7, E6, Î4), aflându-se deasupra unor formaţii precum FCSB, Sepsi Sfântu Gheorghe sau FC Botoşani. Un detaliu important de menţionat înaintea acestui duel, în care Hermannstadt va fi gazdă, este că aceştia au pierdut în ultimele trei partide de pe teren propriu, şi au doar un succes în ultimele şapte etape de campionat.

Cota 2 din 30 noiembrie 2022

Bonusuri fără depunere la Superbet în fiecare zi din lună. CFR este neînvinsă în ultimele patru partide oficiale, iar forma bună a echipei ce deţine titlul de campioană a fost întreruptă de startul Cupei Mondiale. Începutul ezitant de sezon a adus echipa din Gruia în situaţia de a alerga după puncte şi de a sta cu sufletul la gură la partidele liderului Farul, cât şi ale rivalelor Rapid şi Universitatea Craiova. CFR poate ajunge la doar un punct distanţă de Farul dacă câştigă cele două partide restante, cu Hermannstadt şi FCSB.

Urmează ce-a de a şaptea întâlnire directă între Hermannstadt şi CFR Cluj, iar echipa antrenată de Dan Petrescu este neînvinsă contra sibienilor, având patru victorii, celelalte trei dueluri terminându-se la egalitate. Forma slabă a Sibiului din ultimele partide, cât şi evoluţiile tot mai bune şi constante ale CFR-ului ne oferă garanţia că echipa lui Dan Petrescu are şanse mari să câştige partida de azi. Mizăm pe un nou succes al campioanei şi bifăm o cotă de 1.95.

PRONOSTIC: FC Hermannstadt – CFR Cluj – 2 @ 1.95    

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare