Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 31 decembrie 2022. „Diavolii” ne aduc profit înainte de Anul Nou

Cota 2 din 31 decembrie 2022. „Diavolii” ne aduc profit înainte de Anul Nou

Biletul zilei

Comentarii

Wolves – Manchester United este partida care ne aduce profitul astăzi. Pentru a intra cu bine în noul an, propunem un pronostic excelent. În ciuda faptului că Wolves a revenit cu bine după perioada nefastă, United vine în deplasarea de pe Molineux în calitate de favorită. Jocul începe la ora 13:30, ora României.

Gazdele au avut o revenire foarte bună sub comanda noului antrenor Julen Lopetegui, o victorie fără emoţii în Cupa Ligii cu Gillingham, scor 2-0, şi cel mai important succes din ultima vreme este cel cu Everton din etapa anterioară, un meci câştigat spre finalul acestuia, care a adus pe formaţia gazdă la doar un punct de ieşirea din zona roşie a clasamentului. Mai mult, această victorie a fost prima pentru Wolves din ultimele şase etape de Premier League, aşa că numirea lui Lopetegui a fost cu bun augur.

Cota 2 din 31 decembrie 2022

Bonus la înregistrare la Superbet poţi găsi chiar acum pe site-ul lui Andrei Dumitru. Manchester United este, la rândul său, într-o formă foarte bună înaintea perioadei aglomerate ce urmează. Echipa de pe Old Trafford a câştigat primele două jocuri după revenire fără griji, cu Burnley în EFL Cup, scor 2-0, şi cu Nottingham Forest în campionat, scor 3-0, iar evoluţiile echipei lui Ten Hag devin din ce în ce mai bune de la meci la meci. În plus, United pare să fi trecut de problemele ce au măcinat echipa în trecut, iar acum au toate atuurile pentru a se lupta pentru un loc de Champions League.

Partida directă este foarte importantă pentru ambele formaţii, care au obiective diametral opuse. Gazdele, în caz de câştigă, vor avea şanse mari să termine această etapă în afara zonei retrogradării, şi United, dacă obţine cele trei puncte poate urca cel mult pe locul patru. United a fost productivă în ultimele două deplasări de pe Molineux în campionat, pe care le-a câştigat la limită, scor 0-1, respectiv 1-2, forma arătată în ultimele meciuri o dau pe gruparea cu cele mai multe titluri de campioană din Anglia drept mare favorită astăzi. Cota pentru victoria oaspeţilor este foarte bună, 1.95, pe care o vom paria cu încredere.

PRONOSTIC: Wolves – Manchester United – 2 @ 1.95        

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare