Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 4 ianuarie 2023. Napoli, meciul şi victoria

Cota 2 din 4 ianuarie 2023. Napoli, meciul şi victoria

Pariuri sportive

Comentarii

Cota 2 de azi vine din Serie A, de la derby-ul dintre Inter Milano şi Napoli. Ambele intră în noul an cu o partidă tare, iar presiunea este enormă, mai ales în tabăra celor de la Inter, care au nevoie de puncte. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Inter ocupă locul cinci înainte de partida contra celor de la Napoli, un loc cinci care, cu siguranţă nu este pe placul campioanei Italiei de acum două sezoane. Numărul de victorii al celor de la Inter este 10, o cifră bună, însă cele cinci eşecuri o trag în joc pe echipa antrenată de Simone Inzaghi, care se află la 11 puncte de liderul campionatului şi la trei puncte de locul secund. Totuşi, Inter a pierdut un singur meci în ultimele şapte etape de Serie A, contra celor de la Juventus, iar celelalte şase victorii anunţau o formă bună.

Cota 2 din 4 ianuarie 2023

Bonus fără depunere la Superbet pentru clienţii noi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Napoli continuă cursa către Scudetto cu o deplasare dificilă, însă prestaţiile din prima parte a campionatului o cataloghează pe gruparea lui Luciano Spalletti drept cea mai spectaculoasă echipă din campionat, cu cea mai bună ofensivă (37 de goluri marcate), cât şi una dintre cele mai puternice apărări, cu doar 12 goluri încasate. Napoli are cifre impresionante într-o competiţie atât de dificilă ca Serie A: 13 victorii şi doar două egaluri în 15 meciuri.

Inter are toate motivele să spere la un rezultat bun diseară, deoarece Napoli nu a mai câştigat pe terenul său în campionat de mai bine de şase ani, o statistică importantă. Pe de altă parte, Inter a avut slăbiciuni contra echipelor de top din Serie A, înfrângeri cu Juventus (2-0), AS Roma (1-2), AC Milan (2-3) şi Lazio (3-1), singura victorie notabilă fiind contra Atalantei, în ultimul meci din 2022, încheiat 2-3. Napoli vine pe Giuseppe Meazza din Milano în calitate de lider şi echipă cu prestaţii constante, în timp ce Inter are de partea sa publicul, dar rezultatele nu. Pariul propus pentru acest meci este X2 & Peste 1.5 goluri, cu o cotă de 2.05.

PRONOSTIC: Inter – Napoli – X2 & Peste 1.5 goluri @ 2.05

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare