Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 5 ianuarie 2023. Chelsea – City este meciul zilei

Cota 2 din 5 ianuarie 2023. Chelsea – City este meciul zilei

Pariuri sportive

Comentarii

Chelsea va primi vizita lui Manchester City, primul meci din cele două pe care cele două echipe îl vor juca în această săptămâna. Partida de diseară este foarte importantă, deoarece este în campionat şi situaţia din clasament pentru ambele echipe nu este cea dorită. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Chelsea are un sezon extrem de dificil, iar acest lucru este susţinut de poziţia din clasament. „Albaştrii” se află abia pe locul nouă, cu doar 25 de puncte strânse în 16 partide de campionat. Total paradoxal, deoarece investiţiile au fost masive în vara precedentă, iar acestea continuă la  clubul londonez, care a transferat mai mulţi jucători şi în campania de transferuri din această iarnă. Presiuna pusă pe Graham Potter este imensă, iar rezultatul de egalitate din etapa anterioară cu Nottingham Forest, meci încheiat 1-1, nu oferă linişte celor de la Chelsea, care riscă să rateze cupele europene în sezonul viitor.

Cota 2 din 5 ianuarie 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Betano prin site-ul lui Andrei Dumitru. Manchester City s-a îndepărtat şi mai mult de Arsenal după egalul cu Everton din etapa anterioară, 1-1, iar „tunarii” au ajuns la şapte puncte distanţă de cetăţeni. Gruparea lui Guardiola nu a arătat deloc bine în partida de pe Etihad cu Everton, şi acest lucru a fost evidenţiat şi de managerul spaniol, care nu şi-a menajat jucătorii de la critici.

Confruntarea de diseară este importantă atât pentru Chelsea, cât şi pentru Manchester City, deoarece lupta din Premier League primează. Situaţia echipei gazdă este mult mai îngrijorătoare, deoarece se află la cinci puncte de locul cinci şi la şapte de locul patru, ultimul de Champions League. Totuşi, maşinăria de fotbal a lui Guardiola este mare favorită diseară şi statisticile nu sunt de partea lui Chelsea, care nu a reuşit să câştige nici măcar un meci din ultimele cinci împotriva echipelor aflate în primele patru în campionat. Vom paria 2 & Peste 1.5 goluri, un pronostic ce are o cotă de 1.95, care merită încercată pe un bilet single sau cu mai multe evenimente.

PRONOSTIC: Chelsea – Manchester City – 2 & Peste 1.5 goluri @ 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare