Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 din 7 decembrie 2022. Principalele candidate la titlu au derby în Cupă

Cota 2 din 7 decembrie 2022. Principalele candidate la titlu au derby în Cupă

Pariuri sportive

Comentarii

Farul Constanţa şi CFR Cluj se vor duela în derby-ul rundei a treia din Cupa României, cele două echipe aflându-se în cea mai tare grupă. În plus, va fi un duel cu atât mai interesant deoarece ambele echipe se luptă pentru titlul din Superligă. Jocul începe la ora 20:00.

Farul a înregistrat victoria la cea mai mare diferenţă de scor din acest sezon de campionat contra celor de la FC Botoşani, în ultima etapă, 8-0, iar această victorie le-a readus distanţa de patru puncte faţă de urmăritoarea CFR. Farul se menţine bine şi în Cupa României, unde are patru puncte strânse în primele două partide, iar acum un potenţial succes cu CFR ar aduce calificarea mai departe.

Cota 2 din 7 decembrie 2022

Află cum poţi încasa bonusuri fără depunere la Superbet dacă eşti client nou. CFR Cluj este pe val şi vine cu forţe proaspete după pauza de două săptămâni, iar victoriile cu Hermannstadt (2-3) şi Chindia Târgovişte (2-0) o aduc pe CFR la numai patru puncte de rivala Farul, cu un în meci în minus şi şanse mult mai mari la titlu, cel puţin faţă de startul sezonului, care nu a fost cel dorit de formaţia din Gruia. CFR este lidera grupei C, cu patru puncte şi un golaveraj mai bun faţă de rivalele Universitatea Cluj şi Farul, care au tot patru puncte.


Este cert că Farul şi CFR nu se axează atât de mult pe câştigarea Cupei României sau calificarea în sferturi, ceea ce este normal, deoarece lupta pentru puncte în campionat devine tot mai grea, iar distanţele între echipe se vor diminua considerabil după finalizarea sezonului regulat şi înjumătăţirea punctelor. Desemnarea unei favorite este dificil de prezis, însă forma foarte bună a celor două grupări ne oferă siguranţa că spectacolul nu va lipsi diseară. Farul are un avantaj, terenul propriu, dar CFR Cluj nu trebuie subestimată în partidele din deplasare, deoarece în acest sezon a pierdut doar pe terenul celor de la U Craiova 1948, Rapid şi Sivasspor. O cotă atractivă este cea oferită pentru un potenţial rezultat de egalitate, 3.10, iar riscul merită, pentru că şi Farul este o forţă pe teren propriu, şi încă este neînvinsă acasă.

 

PRONOSTIC: Farul Constanţa – CFR Cluj – X @ 3.10   

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare