Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 10 iunie 2020

Cota 2 la pariuri, 10 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

Cota 2 la pariuri, 10 iunie 2020, reprezintă un bilet pe care se află trei meciuri.

Este vorba despre FC Porto - Maritimo şi despre Portimonense - Benfica, din Primeria Liga şi despre Sparta Praga - Opava, din Cehia. FC Porto nu mai e pe primul loc în Portugalia după ce a fost învinsă în primul meci de după restartul campionatului, scor 1-2, Famalicao. „Dragonii” au fost depăşiţi la golaveraj de Benfica, dar rămân în continuare favoriţi la titlu datorită celor două victorii obţinute contra „vulturilor” în acest sezon.

Cota 2 la pariuri, 10 iunie 2020

Ziua de 10 iunie este plină de evenimente extrem de interesante, astfel că experţii noştri v-au pregătit multe ponturi pariuri de care trebuie să profitaţi.

În ultimele două meciuri a reuşit să obţină doar un punct în ultimele două etape. Înainte de pauza provocată de pandemie, Porto a remizat cu Rio Ave, scor 1-1. Pe teren propriu, gazdele au câştigat 15 din ultimele 17 partide disputate pe teren propriu. În schimb, Maritimo se luptă la retrogradare fiind pe locul 15, cu 25 de puncte deasupra locurilor retrogradabile.

Cota 2 la pariuri, 10 iunie 2020

În luna iunie, fotbalul este la putere şi aşa va fi cel puţin până la revenirea celorlalte sporturi. Astfel, ponturi fotbal de top vă aşteaptă, în fiecare zi, pe site-ul telekomsport.ro.

Portimonense are moral după ce tocmai a întrerupt seria de 12 meciuri fără victorie în Primeria Liga. A învins-o cu scorul de 1-0 pe Gil Vicente şi se află la şase lungimi de Maritimo şi de Pacos Ferreira, ultimele echipe care ocupă locurile salvatoare din Portugalia. Gazadele sunt pe locul 17, dar nu a mai pierdut acasă de trei meciuri. Benfica a ratat şansa de a deveni principala favorită la titlu. În loc să profite de înfrâgnerea lui Porto, ea a făcut doar 0-0 cu Tondela. E însă pe primul loc datorită golaverajului superior.

Sparta Praga e a cincea în Cehia şi are două puncte în plus faţă de echipa aflată sub play-off, Slovacko. Echipa lui Niţă e favorită certă. Opava nu a mai câştigat cu Sparta de 21 de ani. Mai exact în martie 1999. Opava e pe penultimul loc, cu doar două puncte peste Pribram, lanterna roşie a clasamentului. În tur, Sparta Praga a câştigat cu scorul de 1-0, aceasta fiind a 11-a victorie la rând contra Opavei.

  • Porto - Maritimo 1 @ 1.16
  • Sparta Praga - Opava 1 @ 1.15
  • Portimonense - Benfica 2 @ 1.41

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare