Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 10 septembrie 2020

Cota 2 la pariuri, 10 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul de Cota 2, de astăzi, 10 septembrie este alcătuit din două partide cât se poate de interesante.

Este vorba despre Lens - PSG, din etapa a doua din Ligue 1 şi despre Orebro - Malmo, din etapa cu numărul 19 a campionatului suedez. Împreună, cele două jocuri ofertă o cotă de 2.20. Lens are un meci infernal în a doua rundă din Ligue 1. Primeşte vizita campioanei şi finalistei UEFA Champions League, PSG. Gazdele au revenit pe prima scenă fotbalistică din Hexagon după o absenţă de cinci ani.Lens a promovat de pe locul 2, avnd un punct peste Ajaccio şi două peste Troyes.

Toate pronosticurile de pe biletul zilei sunt gândite cu mare atenţie şi analizate de specialişti cu ani de experienţă în spate în lumea pariurilor sportive.

Cota 2 la pariuri, 10 septembrie 2020

Campioană în 1998, Lens a fost învins în prima rundă la Nice, scor 1-2. De cealaltă parte, echipa antrenată de Thomas Tuchel are multe absenţe înainte de acest joc. Nu mai puţin de şapte fotbalişti ai oaspeţilor au coronavirus, printre care vedetele Neymar, Kilian Mbappe sau Icardi. La acest meci, antrenorul german nu prea ştie pe cine să bage în poartă. Navas are COVID-19, iar Sergio Rico a fost transferat pe 5 septembrie, mai târziu decât data la care era meciul programat iniţial, 29 august.

Intraţi şi accesaţi cu mare încredere, în fiecare zi, articolele noastre speciale cu ponturi pariuri pentru a da lovitură după lovitură cu biletele voastre.

Cota 2 la pariuri, 10 septembrie 2020

În etapa a 19-a din Allsvenskan, Orebro primeşte vizita lui Malmo. Gazdele sunt doar pe locul 11 în primul eşalon din Suedia. Au câştigat cinci meciuri, au înregistrat tot atâtea remize şi au fost învinse de opt ori în acest sezon. Orebro nu trece deloc într-o perioadă prea grozavă. A pierdut cinci din ultimele zece partide, iar pe propriul teren are numai trei succese în ultimele zece meciuri.

Orebro a luat gol de fiecare dată în ultimele cinci partide de pe propriul teren. De cealaltă parte, Malmo este pe primul loc în Suedia, cu 11 succese, şase rezultate de egalitate şi doar un eşec suferit. Orebro şi Malmo s-au întâlnit şi în urmă cu o lună, atunci când Malmo s-a impus acasă, scor 2-1. Malmo se laudă cu un golaveraj foarte bun atunci când nu joacă acasă. În ultimele opt deplasări, oaspeţii au dat 16 goluri şi au încasat doar nouă.

  • Lens - PSG Gol Lens @ 1.55
  • Orebro - Malmo 2 @ 1.42
  • Curs Final @ 2.20

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare