Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 12 iulie 2020

Cota 2 la pariuri, 12 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

U Craiova e pe primul loc în Liga 1 şi e foarte aproape să reuşească o performanţă istorică: primul titlu în Bănie după 30 de ani de secetă.

În urma remizei pe care CFR Cluj a înregistrat-o în runda precedentă, la Giurgiu, echipa lui Cristiano Bergodi este pe primul loc în Liga 1. Oltenii au un avans de un punct în faţa campioanei en-titre şi avantajul că vor juca pe teren propriu meciul direct cu ardelenii, în ultima rundă din acest play-off. Venirea lui Cristiano Bergodi a fost de bun augur pentru „Leii din Bănie”, care s-au impus în toate partidele din momentul venirii italianului.

Încheiaţi săptămâna cu cele mai tari bonusuri pariuri şi daţi lovituri impresionante cu bilete câştigătoare recomandate de specialiştii noştri.

Cota 2 la pariuri, 12 iulie 2020

Astra, FC Botoşani, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş au fost victimele Craiovei. FCSB este un adversar extrem de incomod pentru U Craiova. În ultimii 20 de ani, alb-albaştrii au obţinut doar două victorii în faţa roş-albaştrii, ambele pe teren propriu. Pe Ion Oblemenco, echipa lui Bergodi are opt succese în ultimele nouă meciuri disputate pe teren propriu. Craiovenii au cea mai bună ofensivă din play-off, 12 goluri în şase partide.

Vă recomandăm să vă încercaţi norocul şi cu bonusuri casino pe care nu aveţi voie să le rataţi, mai ales că toate jackpot-urile vă aşteaptă să le luaţi.

Cota 2 la pariuri, 12 iulie 2020

De cealaltă parte, FCSB e ieşită din lupta la titlu, iar singurul obiectiv care i-a rămas pare a fi Cupa României. „Roş-albaştrii” vor juca în finală cu Sepsi, pe 22 iulie, la Ploieşti. În semifinale, FCSB a trecut fără problemele de marea rivală, Dinamo, scor 4-0 la geneeral. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă traversează o formă lamentabilă în campionat, acolo unde nu s-a impus în niciun meci de când s-a reluat campionatul pe perioada pandemiei. Roş-albaştrii au pierdut cu CFR Cluj şi Astra şi a remizat cu Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani. Înaintea deplasării pe Ion Oblemenco, vicecampioana României este pe locul 5, la zece puncte în spatele Craiovei şi la un punct în urma celor de la Botoşani. Moldovenii le sunt adversari roş-albaştrilor în lupta pentru UEFA Europa League. U Craiova este una din victimele preferate ale celor de la FCSB, care au nu mai puţin de şase victorii consecutive cu oltenii. Totuşi, vicecampioana nu a mai câştigat de patru deplasări în campionat, interval în care a pierdut de trei ori.

  • U Craiova - FCSB 1 @ 2.10

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare