Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 12 iunie 2020

Cota 2 la pariuri, 12 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

Cota 2 la pariuri, 12 iunie 2020, propune una dintre partidele zilei care se desfăşoară astăzi în Super Liga Turciei.

Este vorba despre Goztepe, care primeşte vizita lui Trabzonspor, de la ora 21:00. În ultima partidă jucată înainte de startul pandemiei cu COVID-19, Goztepe a reuşit să câştige cu scorul de 2-0 împotriva ultimei clasate Rizespor, meci disputat la jumătatea lunii martie. Acel rezultat a reprezentat primul succes după o serie de trei eşecuri la rând în Super Lig. Gazdele se regăsesc în prezent pe la jumătatea clasamentului din Turcia.

Încet, încet, revin toate campionatele importante, iar ofertele caselor de pariuri se vor umple cu meciuri, astfel că cele mai bune ponturi fotbal le veţi putea găsi pe site-ul nostru.

Cota 2 la pariuri, 12 iunie 2020

Fotbaliştii pregătiţi de Ilhan Palut este pe locul 8, cu 37 de puncte şi un golaveraj de 31 de goluri marcate şi 30 primite. Înaintea partidei cu Trabzonspor, gazdele au tot lotul la dispoziţie. Şase din ultimele zece meciuri directe dintre cele două echipe au oferit spectacol marcându-se peste 2,5 goluri. Goztepe se descurcă bine acasă, acolo unde a pierdut doar două din ultimele 11 partide.

Nenumărate ponturi pariuri vă aşteaptă în articolele noastre speciale, unde experţii de pe site-ul telekomsport.ro vă pregătesc de fiecare dată cele mai profitabile cote.

Cota 2 la pariuri, 12 iunie 2020

În ultima rundă în care a jucat, Trabzonspor a reuşit să câştige la Malatya, scor 3-1, succes înaintea căruia a bifat o remiză pe teren propriu în compania celor de la Istanbul BB. În acest sezon, Trabzon se luptă la titlu. Echipa fostului internaţional turc Huseyn Cismir este pe primul loc în Super Lig, cu 53 de puncte, acelaşi număr precum Istanbul BB, dar cu un golaveraj superior. Trabzonspor a reuşit până în prezent să marcheze 59 de goluri şi să primească 28. oaspeţii reprezintă o forţă importantă în Turcia în acest sezon. Nu au mai pierdut de 11 etape în Super Lig. Mai mult, Trabzonspor a reuşit să câştige opt din cele 11 partide în care a pierdut. Cel mai bun fotbalist al echipei are doar 24 de ani. Este vorba despre norvegianul Alexander Sorloth, golgheterul lui Trabzonspor, cu 19 reuşite.

  • Goztepe - Trabzonspor 2 @ 2.05

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare