Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 13 iunie 2020

Cota 2 la pariuri, 13 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

Cota 2 la pariuri, 13 iunie 2020, vă oferă un meci care se desfăşoară în cadrul etapei cu numărul 31.

Este vorba despre ultimele două clasate din Bundesliga, Paderborn şi Werder Bremen, echipe care sunt aproape condamnate la retrogradare. Gazdele joacă din postura de lanternă roşie a clasamentului. A câştigat doar patru meciuri în acest sezon de Bundesliga, sezon în care a suferit 18 eşecuri.

Cele mai sigure ponturi pariuri din acest weekend vă aşteaptă pe site-ul telekomsport.ro, unde experţii noştri vin cu cele mai bune recomandări.

Cota 2 la pariuri, 13 iunie 2020

Ultima victorie a lui Paderborn datează din 25 ianuarie 2020, scor 2-0, la Freiburg. Gazdele au marcat 33 de goluri în acest sezon, dintre care 19 pe teren propriu. Apărarea este extrem de slabă, 62 de goluri încasate. În ultimele cinci runde, Paderborn a înregistrat patru rezultate de egalitate şi a suferit un eşec. Cea mai mare surpriză a sezonului a fost în momentul în care a fost egala lui RB Leipzig, scor 1-1.

Profitaţi de biletele noastre pline de ponturi fotbal câştigătoare pentru a ieşi pe plus în acest final de săptămână.

Cota 2 la pariuri, 13 iunie 2020

De cealaltă parte, Bremen se situează la numai cinci puncte deasupra lui Paderborn, tot pe un loc direct retrogradabil. În cazul în care va ajunge în Zweite, Werder va juca în eşalonul secund pentru prima dată în ultimii 39 de ani. Până acum, Bremen a demonstrat că se descurcă mai bine atunci când evoluează pe loc străin. Este pe locul 7 în clasamentul formei meciurilor în deplasare. La capitolul goluri marcate, Werder a puncat până în prezent de 30 de ori, 21 dintre goluri fiind înscrise în deplasare. Cel mai bun marcator al echipei este Rashica, cu şaăte reuşite. Apărarea este însă cea mai proastă din Bundesliga, 63 de goluri încasate. Werder Bremen a suferit două eşecuri, cu Wolfsburg şi cu Frankfurt, eşescuri precedate de un succes cu Schalke 04 şi o remiză cu Gladbach. Paderborn şi Werder Bremen s-au întâlnit până acum de numai patru ori în meciuri de campionat şi într-o partidă de verificare în urmă cu opt ani. În trei din cele patru jocuri s-a înscris de minim trei ori.

  • Paderborn - Bremen 2 @ 2.10

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare