Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 14 iunie 2020

Cota 2 la pariuri, 14 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

Cota 2 la pariuri, 14 iunie 2020, propune un meci din Bundesliga. Este vorba despre confruntare dintre Mainz şi Augsburg.

Gazdele sunt chiar deasupra ocupantei locului de baraj şi are de tras pentru a îşi asigura matematic menţinerea în primul eşalon fotbalistic al Germaniei. Doar de trei puncte o despart de Fortuna Dusseldorf. Aşadar, gazdele nu iau în calcul să facă vreun pas greşit.

Încheiem weekend-ul aşa cum trebuie şi dăm lovitura cu ponturi pariuri pe care nu trebuie să le rataţi în acestă zi de duminică.

Cota 2 la pariuri, 14 iunie 2020

Mainz s-a chinuit să obţină o victorie în runda precedentă pe terenul unei echipe bune, dar nu care traversează cea mai grozavă formă. Este vorba despre Eintracht Frankfurt, pe care a învins-o cu scorul de 2-0. A fost a patra partidă din acest campionat în care Mainz nu a luat gol. Din urmă cu patru ani nu a mai reuşit Mainz o performanţă să scape fără gol primit două meciuri la rând.

Nenumărate ponturi fotbal, de unde vă puteţi alege cu cote excelente, aveţi pe site-ul nostru, unde specialiştii vă recomandă cele mai bune pronosticuri.

Cota 2 la pariuri, 14 iunie 2020

Augsburg are cu un punct mai mult decât Mainz şi, în cazul unui succes în meciul direct, în asigură în mare măsură rămânerea în Bundesliga. Nu a mai câştigat însă de trei runde, iar săptămâna trecută a smuls în ultima clipă un rezultat de egalitate. FC Koln a trecut la conducere în minutul 85, dar Max a restabilit egalitatea 3 minute mai târziu. Cu acel gol, Philipp Max a ajuns la opt goluri în această ediţie de campionat.Evident, niciun alt fundaş din Bundesliga nu a înscris de mai multe ori. Fundaşul lateral  stânga al lui Augsburg şi-a trecut în cont şi cinci pase decisive. Cel mai bun marcator al echipei este însă Niederlechner, dar acesta este doar o umbră a formei care l-a consacrat. Fotbalistul a reuşit contra performanţa de a nu mai da gol de nu mai puţin de 857 minute.

  • Mainz - Augsburg Sub 2,5 @ 2.00

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare