Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 la pariuri, 15 august 2020

Cota 2 la pariuri, 15 august 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul de Cota 2 la pariuri, 15 august 2020, este format din trei meciuri programate să se desfăşoare în etapa a doua din Premier League Rusia.

Este vorba despre meciurile Dinamo Moscova - Volgograd, Lokomotiv Moscova - Krasnodar şi Rostov - Zenit. Împreună, cele trei partide oferă o cotă de 2.97. Dinamo Moscova şi Volgograd sunt adversare în etapa a doua din Rusia, astăzi, de la ora 15:30. Gazdele vin după succesul din prima rundă, scor 2-0, în faţa lui Ural. În pauza competiţională, Dinamo a pierdut un singur meci amical, cu Khimki, scor 0-2.

Este un weekend cu puţine evenimente, faţă de cum ne obişnuisem în ultima perioadă, însă, chiar şi în aceste condiţii, am găsit meciurile necesare pentru a rula bonusuri pariuri de top de pe piaţa din România.

Cota 2 la pariuri, 15 august 2020

În ediţia trecută de campionat, moscoviţii au terminat pe locul 6, la 11 lungimi de primele trei clasate. De cealaltă parte, Volgograd este la primul ei sezon pe prima scenă fotbalistică din Rusia după o pauză de 16 ani. Rotor a câştigat liga secundă, cu 56 de puncte, două mai multe decât Khimki şi Chertanovo. Norocul oaspeţilor de astăzi a fost şi faptul că liga a doua din Rusia s-a întrerupt cu 11 etape înainte de final.

Dacă simţiţi că sunteţi în cea mai bună formă, trebuie să profitaţi acum de condiţiile excelente pe care le primiţi la cele mai tari bonusuri casino.

Cota 2 la pariuri, 15 august 2020

Lokomotiv Moscova şi Krasnodar au început bine noul sezon. Ambele echipe au câştigat în deplasare în prima rundă. Lokomotiv Moscova a câştigat cu 2-0 la Rubin Kazan, în timp ce Krasnodar a trecut de UFA, scor 2-0. Gazdele de azi au terminat pe locul 2 campionatul trecut, la 15 puncte în spatele lui Zenit şi la cinci deasupra adversarei de astăzi. Din păcate pentru Lokomotiv, moscoviţii au pierdut Supercupa Rusiei, scor 1-2, în faţa campioanei Zenit. Oaspeţilor nu pare să le placă deloc să joace pe terenul lui Lokomotiv Moscova. În cele nouă deplasări de când se întâlnesc în prima ligă, Krasnodar a câştigat doar un meci. În rest a pierdut şase, iar alte două s-au terminat la egalitate.

Meci tare e şi la Rostov, acolo unde gazdele primesc vizita lui Zenit, astăzi, de la ora 20:00. Rostov a început noul sezon cu o victorie, scor 1-0, pe terenul lui Tambov. A fost astfel primul succes după o serie de şase meciuri consecutive fără victorie, dintre care patru s-au terminat la egalitate. Campioana en-titre a început şi ea sezonul. În prima etapă, Zenit a trecut de Rotor Volgograd, scor 2-0. În ultimul campionat, trupa din St. Petersburg nu a avut nicio problemă să câştige titlul, cu 72 de puncte, 15 mai multe decât Lokomotiv Moscova. Doar două eşecuri a avut Zenit sezonul trecut, fiind echipa cu cea mai bună ofensivă şi cu cel mai bun atac, 65 la 18.

 

  • Dinamo Moscova - Volgograd 1 @ 1.70
  • Lokomotiv Moscova - Krasnodar Peste 1,5 goluri @ 1.33
  • Rostov - Zenit Peste 1,5 goluri @ 1.30
  • Curs final: 2.97

Afla mai multe despre: cota 2 

viewscnt
Articole similare