You are here:

Cota 2 la pariuri, 19 iunie 2020

Cota 2 la pariuri, 19 iunie 2020
Comentarii

Cota 2 la pariuri, 19 iunie 2020, v-a pregătit două meciuri tari din Premier League, campionat care s-a reluat săptămâna aceasta după aproximativ trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus.

Cota oferită de acest bilet este 2.11 mai exact. Este vorba despre meciurile din etapa cu numărul 30, Tottenham - Manchester United şi Norwich - Southampton. Tottenham - Man United se joacă în seara aceasta, de la ora 22:15. Pentru Mourinho va fi al doilea meci împotriva fostei sale formaţii.

Rulaţi sumele necesare la bonusuri pariuri online cu biletele şi cu pronosticurile care vă aşteaptă în fiecare zi pe site-ul telekomsport.ro.

Cota 2 la pariuri, 19 iunie 2020

Spurs este pe locul 8 în Premier League, la patru puncte sub Manchester United, care ocupă poziţia a cincea. În tur, cu Mou pe bancă, vicecampioana Europei a fost învinsă pe Old Trafford, scor 1-2. Prin urmare, Tottenham a ajuns la trei eşecuri consecutive contra „diavolilor roşii”. Ultimul succes al lui Spurs datează din 16 februarie, de la un 3-2 cu Aston Villa. În campionat, gazdele nu au mai bătut pe nimeni de trei etape. De cealaltă parte, United are ca obiectiv calificarea în Liga campionilor. Au mai rămas nouă etape pentru a îndeplini acest obiectiv. Înainte întrerupere, oaspeţii aveau nu mai puţin de 11 meciuri la rând fără înfrângere, dintre care opt câştigate şi toate fără gol primit. United a pierdut ultima dată pe 22 ianuarie, cu Burnley, scor 0-2. La ultimul meci înainte de pandemie, echipa lui Solskjaer a câştigat derbyul cu Man City, scor 2-0.

Profitaţi instant de cele mai sigure bonusuri pacanele de pe piaţă cu recomandările venite de la specialiştii noştri, care au ani buni de experienţă în spate în lumea jocurilor de noroc.

Cota 2 la pariuri, 19 iunie 2020

Norwich şi Southampton se întâlnesc şi ele în seara asta, dar mai devreme, de la ora 20:00. Gazdele au sete de revanşă după ce în tur, „sfinţii” s-au impus cu scorul de 2-1. Aşadar, Norwich are doar un singur succes în ultimele şase meciuri cu fosta echipa a lui Gardoş, dintre care patru pierdute. „Canarii” sunt foarte aproape de retrogradare. Norwich e ultima în Premier League, cu 21 de puncte, dar salvarea este la doar şase lungimi distanţă. De cealaltă parte, oaspeţii sunt ceva mai liniştiţi. Southampton este a 14-a în Premier League, la şapte puncte peste zona fierbinte a clasamentului. Înainte de pauză, „sfinţii” aveau un singur succes în ultimele şase meciuri, 2-0, cu Aston Villa. În rest, toate celelalte cinci meciuri ale lui Southampton au fost pierdute.

  • Tottenham - Manchester United 2+ @ 1.26
  • Norwich - Southampton 1X @ 1.68

Afla mai multe despre: mourinhotottenham 

viewscnt
Articole similare